PROJEKTIL koji je potvrdio duel sa Zvezdom, Kopenhagen stiže u Beograd!

Autor: Darko Mitrović
sreda 31.07.2019.
21:40
Izvor: Sportske.net

Iznenađenje je izostalo, Danci će biti naredni Zvezudin rival.

EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV
EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV

Povezane vesti

U revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ekipa Kopenhagena je na svom terenu večeras savladala velški TNS sa 1:0, što im je bilo i više nego dovoljno za prolaz dalje, s obzirom da su i u gostima slavili sa 2:0.

Kao što znate, naredni rival Kopenhagena biće šampion Srbije, Crvena zvezda, koja je ranije večeras eliminisala ekipu HJK Helsinkija.

U prvom meču koji će se igrati 6. ili 7. avgusta, Crvena zvezda će biti domaćin, a revanš će se igrati 13. ili 14. avgusta u glavnom gradu Danske.

Jedini gol u večerašnjem duelu Kopenhagena i TNS-a postigao je kapiten Zeka, koji je u 52. minutu poslao pravi projektil sa oko 25 metara u protivničku mrežu.

Trener Solbaken je večeras napravio nekoliko izmena u sastavu u odnosu na prvi meč u Velsu, pa među starterima nije bilo golmana Gritebusta, zatim Fišera, Bjelanda, N'Dojea.

Kopenhagen: Jonson - Bartolec, Papajanopulos, Nelson, Bengtson (Varela od 78.) - Darami, Zeka (Dagim od 59.), Stage, Tomsen - Older Vind (Holse od 59.), Sotiru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke