Promašen penal - Mitar najveća pretnja, evo čije greške "bodu oči" navijačima (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.10.2018.
15:51
Izvor: Sportske.net

Nerešeno bez golova na poluvremenu, uz napomenu da je Srbija trebalo da ima barem gol prednosti u Bukureštu.

Epa/Boris Pejović
Epa/Boris Pejović

Povezane vesti

Nema golova u Bukureštu nakon prvih 45 minuta igre iako je reprezentacija Srbije trebalo da ima prednost na osnovu urađenog na terenu.

"Orlovi" su za 45 minuta igre stvorili dve stopostotne šanse, a može se govoriti o još jednoj koja se neće brojati zbog toga što je igra prekinuta zbog nepostojećeg prkršaja Aleksandra Mitrovića.

Upravo je napadač Fulama predstavljao najveću pretnju za Rumune u prvom poluvremenu. U 20. minutu krenuo je sam ka protivničkom golu ali nije bio dovoljno brz pa je šutirao pod pritiskom.

Nešto kasnije Mitroviću je suđen prekršaj prilikom šuta koji je zaustavio Tatarušanu, ali se stiče utisak da je naš napadač samo nadskočio protivničkog igrača.

Mijat Gaćinović je u završnici prvog dela propustio idealnu priliku nakon asistencije Nemanje Radonjića, a upravo je fudbaler Ajntrahta iznudio penal i crveni karton u posledjem minutu prvog poluvremena.

Odgovornost je preuzeo Dušan Tadić, ali je kapiten reprezentacije Srbije šutirao visoko preko gola i time propustio najbolju priliku da dovede Srbiju u prednost u prvom poluvremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NemanjaVidic No1.
Sunday, 14.10.2018
17:28

Radonjic asistirao gacinovicu,toliko o vama

avatar
Ivan 921
Sunday, 14.10.2018
17:11

Daj Krstajiću ubaci Prijovica a odmori Radonjica

avatar
magister
Sunday, 14.10.2018
16:00

Komentari na tvitovima su pogrešni. Radonjić je specifičan igrač. Dvaput je na sjajne pasove Mitrovića (!) oba puta, bio sam na levoj strani, jednom dao malo iza, pa je šansa uz još dodatnih grešaka (bilo je 5 : 3) propala, a jednom je sjajno dodao do Gaćinovića koji je promašio što se ne promašuje. Na kraju je asistirao Gaćinoviću kod penala. Rumuni imaju neverovatnu sreću protiv nas, i ovde, pa evo sad i tamo, ali istina je i da Radonjić i Gaćinović, pa evo i Tadić, pa i Mitrović u onoj situaciji, to moraju bolje. Valjda ćemo uspeti da ih načnemo u prvih 15', a ako uspemo, onda valjda i pobedimo.

avatar
DekiStankovic5
Sunday, 14.10.2018
15:59

To je taj 'zvezda' reprezentacije Tadic!Radonjic prodao 300 lopta ali posle uradio dosta dobrih stvari,sve u svemu lose.

avatar
Gogi-11
Sunday, 14.10.2018
15:59

Sta umislja tadic da je velicina neka? Nas najgori igrac i u podgorici i ovde u prvom poluvremenu strasno sta se pojedincima sve dozvoljava neverovatno radonjic davi li davi ali i kao takav namesti dve sanse desnu stranu kao da i nemamo rukavina ode na ivicu protivnickog sesnaesterca i cim dobije loptu ona ide na centar milenkovicu i veljkovicu u podgorici nam je dmitrivic bio igtac sa najvise dodira sa loptom i rajkovic je na dobrom putu da isto postigne strasno

avatar
Bianconeri Belgrado
Sunday, 14.10.2018
15:58

Hahhahah,strasno kolko je postao umisljen daj nek nastavi da nam sutira penale i nosi kapitensku traku.

avatar
Sasha_Voj
Sunday, 14.10.2018
15:57

Dobra igra imamo posed, ovde fali jović ko kiša sahari. Rodić najslabiji mislim odrađuje posao ok al nije pretnja i ofanzivi. Onda rukavi a isto. Ti bekovi nam trebaju. Dobro ipak je ovo B tim prosek 24 godine, nije loše a rumuni za nijansu bolji od cg.
Kad se prodaju igrači pfc i cz igrače onda bolji :)

avatar
Bianconeri Belgrado
Sunday, 14.10.2018
15:56

Tadicu dati kapitensku traku.

avatar
Sunday, 14.10.2018
15:56

Једно не схватам . Свака екипа уопште треба да има извођача пенала који то ради до првог промашаја, а после тога неко други добија ту улогу ! Тадић је промашио у Литванији, Митар погодио у ЦГ и ни по којој логици Дућа није требало да изведе најстрожу казну ! Сетио сам се оног имбецила Нианга док је играо у Милану и две утакмице за редом изводио пенал он - наравно оба промашио !

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 14.10.2018
15:55

Drugi penal Tadića zaredom koji je promašio za reprezentaciju. Daj Mitroviću da šuta, da ti pokaže kako se to radi...

avatar
noxovac
Sunday, 14.10.2018
15:53

Mitrovic treba da izvodi penale, mozda Kolarov. Ovaj novi 'kapiten' se mnogo bruka.