Promena na čelu Radničkog 1923 - Kragujevčani više neće razmišljati o opstanku?

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.07.2022.
16:26
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Posle nepunih šest meseci nova promena na ''Čika Dači''.

Sportske.net/MihajloVidojević
Sportske.net/MihajloVidojević

Povezane vesti

Četrdesetdvogodišnji privrednik iz Kragujevca Igor Konatar, suvlasnik firme ''KMC Invest'', novi je generalni direktor Radničkog 1923.

On je na tom mestu nasledio prof.dr Petra Veselinovića koji je u februaru ove godine preuzeo čelnu funkciju u klubu i nepunih šest meseci ostao na tom mestu.

Konatar je do sada bio član Skupštine kluba, a na današnjoj primopredaji direktorske funkcije zahvalio je svom prethodniku na svemu što je učinio za klub tokom svog mandata.

Šta od Radničkog možemo očekivati pod Konatarovim vođstvom?

''Moja želja je da od Radničkog načinim jedan moderan i stabilan klub, uz domaćinsko, odgovorno i transparentno poslovanje, koje će pratiti dobri sportski rezultati. Poseban akcenat biće na našoj omladinskoj školi, koja mora da postane neka vrsta regionalnog fudbalskog centra i u kojoj će stasavati budući asovi Radničkog i srpskog fudbala. Nadam se da ću svoje bogato iskustvo iz sfere biznisa uspeti da implementiram u rad kluba i da ću zajedno sa svojim timom saradnika učiniti Radnički prepoznatljivim simbolom Kragujevca'', izjavio je Konatar, koji je otkrio i da će sav iznos godišnje zarade koja mu pripada uplatiti na račun kluba u vidu jednokratne donacije.

Prof. dr Petar Veselinović je uveren da klub ostavlja u pravim rukama.

''Igor Konatar je neko ko već godinama radi u interesu kluba i mislim da je pravi čovek za obavljanje ove vrlo odgovorne funkcije. Kao generalni direktor imaće znatno veći manevarski prostor da dodatno stabilizuje klub u finansijskom i rezultatskom pogledu. Uveren sam da pod Igorovim vođstvom Radnički neće razmišljati o opstanku, već o borbi za gornji deo tabele. Što se mene lično tiče, ja ostajem veran Radničkom i biću spreman da pomognem klubu kad god to zatreba'', izjavio je Veselinović, a prenosi zvanični klupski sajt.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke