Propao posao sa Belgijancima, ali Lazović ne brine...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.07.2014.
21:41
Izvor: Sportske.net

Najbolji fudbaler Crvene zvezde priključiće se pripremama ekipe Nenada Lalatovića u Sloveniji, pošto od najavljivanog transfera u belgijski Standard i definitivno nema ništa. Hoće li Olimpijakos sada ponovo postati aktuelan?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Darku Lazoviću kao da se ne da da napusti Marakanu. I proteklih godina bilo je najava njegovog odlaska u inostranstvo, sećate se priča o Salcburgu, Genku i drugim zainteresovanim klubovima, ali od tih transfera nije bilo ništa, baš kao i ovog leta sa belgijskim Standardom.

Delovalo je da je sve dogovoreno, da se čeka samo potpis, ali je danas iz Zvezde stigla potvrda da je ponuda odbijena, jer je milion i po evra malo za igrača Lazovićevih kvaliteta.

Tu informaciju obelodanio je Zvezdan Terzić, a nešto kasnije se oglasio i sam Lazović, koji tvrdi da nije razočaran ovakvim epilogom i da ni sam nije bio zadovoljan ponuđenim uslovima.

''Razgovarao sam već sa trenerom Lalatovićem i priključiću se ekipi u Čatežu. Nije nikakav problem, Zvezda je moj klub i stavljam mu se na raspolaganje'', poručuje Lazović u izjavi ''Novostima''.

Sada se, međutim, ostavlja prostor i nekim drugim zainteresovanim klubovima da pokušaju da angažuju reprezentativca Srbije, a tu je u prvom planu Olimpijakos, koji se i do sada pominjao kao potencijalni novi Lazovićev klub.

Ali, pitanje je hoće li i oni izdvojiti dva miliona evra ili više, kad to već nisu do sada učinili...?




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke