Provuče se Zvezda u Subotici!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 17.08.2019.
21:49
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda se provukla u Subotici gde je slavila novu pobedu u domaćem šampionatu.

Nikola Krstić/Sportske.net
Nikola Krstić/Sportske.net

Povezane vesti

Crvena zvezda je stigla do nove pobede u domaćem šampionatu pošto je večeras savladala Spartak u Subotici rezultatom 2:3 (1:1).

Crvena zvezda je imala šansu preko Jevtovića na startu utakmice, već u prvom napadu kada je golman Ostojić uspeo da odbrani. U nastavku novi dobar napad Crvene zvezde, da bi na drugoj strani prvi ozbiljniji napad urodio plodom.

Nekadašnji fudbaler Lazar Tufegdžić je uspeo da postigne gol uhvativši Milana Borjana na krivoj nozi već u šestom minutu, čime je Spartak stigao do prednosti.

Crvena zvezda je imala inicijativu do kraja poluvremena, a šanse nisu izostale.

Prvo se Veljko Simić propisno obrukao kada se našao u šansi, a potom je novu imao Milan Jevtović koji nije imao sreću da zatrese mrežu danas u prvom poluvremenu.

U 37. minutu Crvena zvezda je stigla do izjednačenja, Miloš Vulić se namestio na udarac i pogodio po zemlji za 1:1.

Tufegdžić je imao novu šansu da Spartak povede u samom finišu utakmice, ali nije uspeo da reaguje na pravi način.

U nastavku, gosti dolaze do prednosti. Tomane je pokazao da će biti od koristi Crvenoj zvezdi, prošao je po desnoj strani, uposlio Simića koji je uspeo da pogodi za 1:2.

Spartak je mogao do novog izjednačenja 12 mnuta kasnije, u 60. minutu. Šormaz je šutirao, Pankov je dokazao da je veliko pojačanje Crvene zvezde blokiravši udarac koji bi verovatno završio u golu.

Subotičani su nastavili da napadaju, u 76. minutu nova šansa preko Tufegdžića koji je kombinovao sa Gojkovim i na kraju pogodio stativu!

Zasluženo izjednačenje stiže u 80. minutu.

Mladi David Dunđerski je šutirao pored Ivanića, Borjan je ostao iznenađen, pa je na taj način Spartak stigao do 2:2!

Ipak, Zvezda stiže do pobede par minuta kasnije. Igrao se 84. minut, Gajić je probio po desnoj strani, uposlio Tomanea koji donosi pobedu Crvenoj zvezdi!

Spartak je mogao i do novog izjednačenja kada je Žander uspeo da interveniše sa gol-linije.

Spartak - Crvena zvezda 2:3

Stadion: Gradski stadion u Subotici.
Sudija:  Novak Simović.

SPARTAK: Ostojić - Dunđerski, Otašević, Tekijaški, Milošević (od 83. Ivančević) - Jočić, Marčić - Mladenović (od 70. Gojkov), Tufegdžić, Denković - Šormaz.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gajić, Milunović, Pankov, Rodić (od 46. Žender) - Jevtović, Petrović (od 75. Ivanić), Vulić, Simić -  Krstović (od 55. Vukanović), Tomane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mani2
Sunday, 18.08.2019
10:20

Nije to sreca u pitanju, zna se sta je.Zbog forsiranja jednog kluba srpski fudbal je tu gde je.

avatar
Gogi-11
Sunday, 18.08.2019
18:22

Pa u zivotu i treba forsirati nesto sto ima perspektivu.... koje forsiranje u zadnje 2 sezone ukupno ste zaostali vise od 100 bodova da je bilo 10tak pa i da se sumnja ovako niste vi gubili od surdulice napretka radnickog backe vozdovca cukarickog spartaka sto ste pokradeni vec ste bili nadigrani do duse nekima ste bili duzni bodove ali tonje vas problem

avatar
toma1980
Sunday, 18.08.2019
09:37

Igraci Zvezde su Odavno zacrtali Jang Bojse u Glavi!!!

avatar
Srpska Bosna
Saturday, 17.08.2019
23:48

Dobar je Tomane moze vec protiv Jang Bojsa da se pokaze!!!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 17.08.2019
22:56

Nakon što javor, radnički i mladost nisu hteli bruka i u Subotici. Tufegdžić šutira glavom u gol zvezde, a Gajić rukom blokira šut i spašava gol - čist penal nije dosudio Novak Simović, a komentar komentatora je da Tufegdžić nije lepo zahvatio loptu. Pankov povlači za dres Šormaza samog pred Borjanom, prestiže ga zbog toga, blokira i spašava verovatno čist gol. Ni to nije bio penal, Novak Simović opet spašava zvezdu. Situaciju kod igranja rukom Pankova u prvom poluvremenu nismo ni videli na usporenom snimku jer je Areni interesantniji usporeni snimak kako je zvezda izborila korner. spartak na 1:0 pušta Vulića da šutira bez bloka pored dva igrača spartaka i opet zvezda daje gol po sredini gola. Na 1:1 zvezda kontrira spartak, 2 igrača zvezde sama na penalu, a 2 igrača spartaka se međusobno čuvaju na gol-liniji za zvezdin preokret. spartak koji protiv Partizana od početka dok god ima pozitivan rezultat igra bunker sa 10 igrača u svojih 30 metara dozvoljava zvezdi novu kontru na 2:2 samo par minuta pre kraja utakmice. Novak Simović pored povreda Petrovića, Miloševića i izmena nadoknađuje samo 3 minuta. Ništa od ovog ne bi bilo da se najbolji golman Evope kod prvog gola nije bacio u bazen i kod drugog loptu koja je išla pored gola uneo u svoj gol, a zaplivao i na 3:2, nego ne bi bilo vremena posle za 4:3. spartak da je hteo mogao je da odbrani bar 2:2 od Novaka Simovića, ali ne, oni to nisu hteli jer zvezda je viša dimenzija fudbala, football evolution u prva 4 kola sa svojim protivnicima i sudijama.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Saturday, 17.08.2019
22:16

Dobro,treba razigravati igrace,bitna je pobeda,odlicno

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 17.08.2019
22:15

Odlican Spartak,dobra utakmica.Ajde za Vulica smo svi znali da je sjajan fudbaler ali Njegos Petrovic je ozbiljan potencijal,lakoca sa kojom igra i kako cita igru i kvari protivnicke napade je zapanjujuca za njegove godine.Ako moze da se daju u dobrotvorne svrhe Simic i Jevtovic,a mozda i Krstovic.Sve u svemu bravo za pobedu,bitna 3 boda koja nam je doneo Tomane u stilu Zorana Jovičića :)

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 17.08.2019
21:53

Am, znate, sva tri Zvezdina gola su bila neregularna, Spartaku nije sudjeno 12 penala i 43 faulova koje su napravili fudbaleri Zvezde, koji su bili u ofsajdu 35 puta a sudija to nije signalizirao. Igracima Spartaka je ukradeno 64 auta, skup Masona koji je odrzan blizu stadiona je takodje uticao na rezultat. Igraci Zvezde su zasluzili 12 crvenih i 23 zuta kartona na ovom mecu sto sudija naravno nije dodelio. Kradja. :D

avatar
petar000
Sunday, 18.08.2019
03:00

Sta je s tobom decko? Nisi ti bas sav svoj, Naravno da je bio penal za Spartak, rukom mu je skinuo loptu sa glave. Sad je kao fora, ako se nalupetas gluposti banalizovaces situaciju? Takvo ti je razmisljanje? Mene samo zanima, kako to kod spornih situacija Zvezde snimak ide jednom, onako tek, a kada su drugi timovi u pitanju situacija se ponavlja pedeset puta, bukvalno kako lopta izadje u aut. Da ne pricamo kako nema po portalima odmah sa znakovima uzvika i upitnicima naslova da li je bilo penala bukvalno u istom minutu kada se desila situacija kao sto je slucaj sa Partizanovim utakmicama. Naravo da vam Spartak ne bi otkinuo bodove. Naravno da nemate zbog cega da se cimate jer ce vas 95% ekipa u ligi pustiti cak i kad bi mogli da naprave nekakvo iznenadjenje. To znaju svi i nema potrebe da ti sad kao nesto glumis neki cinizam. Prvi si se nacrtao na komentarima za utakmicu u Krusevcu, a sad kao nesto tu tupis. Znaci, penala za Spartak je bilo i naravno da ovakav sastav Zvezde ne moze nikog da pobedi ako vas ne puste i ako vas sudija ne gura - tacka. Ja sam ti vec rekao, sto ne pustite ovaj sastav na utakmici u Evropi, ili na derbiju pa da vidis kako ce perje da leti. Evo, ovaj Vulic, pa ja ne znam sta se vi macujete sa Kopenhagenom, pustite njega i on zategne dva puta sa trideset metara i nema zime. Mani se tih prica, pa nije valjda da jos iz obdanista nisi izasao...

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 18.08.2019
17:41

Da, da, svi ce nas pustiti kao sto nas je Liverpul pustio u Ligi Sampiona. Ja znam sto sam napisao ovaj hiperbolicni komentar. Ti sto si bukvalista je tvoj problem. :D

avatar
InSanity
Sunday, 18.08.2019
14:32

Tacno znam koju buddalu prizivas.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 17.08.2019
21:53

Prava prvenstvena utakmica, Spartak odlican, Zvezda vrlo dobra. Mene raduje da mi sa kombinovanim timom igramo ovako dobro, a Spartaku zelim da nastavi ovako da igra i sigurno ce biti na vrhu tabele SL.

avatar
Saturday, 17.08.2019
21:52

Imala je Zvezda sreće. Moglo je vrlo lako da bude 3:3. I ponovo kada vodimo damo protivniku inicijativu i daju nam gol. Već vidim tako i protiv YB. Milojević nikako da nauči.
PS-Dobro je za našu ligu da imamo ovakve mečeve. Isto tako je Partizan rasturio Malatiju a onda se provukao protiv Napretka.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Saturday, 17.08.2019
22:17

Mislim da ti treba da naucis coveka,koji je za 2 godine,uzeo 2 titule,usao u LS, i LE da ne pricamo da je i jedno i drugo bilo pojam za nas,ajde ti lepo u trenere pa lagano da gledamo kako dominiras

avatar
Old_school
Saturday, 17.08.2019
22:36

Prijatelju, ovaj tim nikad, ni na treningu nije igrao zajedno. I normalno je da se prime golovi i prave greske. Aj malo realnosti.