Prštaće na sve strane, u Šapcu jedva čekaju Nišlije

Autor: Beta Beta
utorak 08.08.2017.
16:46
Izvor: Beta

Trener fudbalera Mačve Dragan Aničić je rekao danas da će njegova ekipa dati sve od sebe da spreči Radnički iz Niša da opravda ulogu favorita u predstojećem meču Super lige Srbije.

fkmacva.com
fkmacva.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Mačve Dragan Aničić je rekao danas da će njegova ekipa dati sve od sebe da spreči Radnički iz Niša da opravda ulogu favorita u predstojećem meču Super lige Srbije.

"Možda zvuči deplasirano, ali očekuje nas zaista težak protivnik. Radnički iz Niša je ekipa koja je i u staroj Jugoslaviji predstavljala ozbiljan klub, a u poslednjih nekoliko godina, jedan su od pet klubova koji su nosioci srpskog fudbala", rekao je Aničić.

Fudbaleri Mačve sutra dočekuju Radnički u utakmici četvrtog kola domaćeg šampionata.

Mačva je posle tri odigrana kola šesta na tabeli sa šest bodova, dok je niška ekipa deveta sa tri.

"Mi ćemo se truditi da nametnemo naš stil igre, uz sav respekt protivniku, i ako u tome budemo uspeli, ja se nadam da možemo do povoljnog ishoda. Oni jesu jači i sigurno da je uloga favorita na njima kako već plasira pojedina dnevna štampa, ali u našoj kući se mi mnogo toga pitamo i mislim da ćemo ih sprečiti u toj nameri", naveo je Aničić.

Igrač Mačve Bojan Matić, koji na listi strelaca deli drugo mesto s trojicom fudbalera, rekao je na konferenciji za novinare da protiv Radničkog očekuje dobar rezultat uz podršku publike.

"Posle dve vezane pobede mislim da smo puni samopouzdanja i uz našu publiku koju očekujemo u velikom broju i na sutrašnjoj utakmici, verujem da ćemo prikazati dobru igru. Ako i u utakmici sa Radničkim pokažemo našu dobru igru i karakter, povoljan rezultat i bodovi neće izostati", rekao je Matić.

Prvotimac Lazar Ivić rekao je da, sudeći po pojačanjima, Radnički i ove godine ima ambicije da izbori plasman u evropska takmičenja.

"U Nišu su prošle godine imali ambicije da udju u Evropu, nisu uspeli u tome i verovatno po ovim pojačanjima u njihovim redovima, mislim da i ove godine imaju želju da pokušaju da se izbore za evropsku scenu. Oni imaju svoju računicu, mi našu. Ovde u Šapcu mi treba da se pitamo i mislim da ćemo dokazati svima da ovde neće moći da dolaze po bodove", rekao je Ivić.

Utakmica se igra sutra od 18.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke