Prucev: "Fokus obavezan, ogroman je napor..."

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 25.09.2024.
18:45
Izvor: Sportske.net

Naredni meč neće biti lak.

Pedja Milosavljevic/Starsport ©
Pedja Milosavljevic/Starsport ©

Povezane vesti

Dobio je ruski fudbaler Jegor Prucev šansu da zaigra za Zvezdu u 174. "večitom derbiju", i u potpunosti je iskoristio. 

Zvezda je slavila sa 4:0, a Prucev je asistirao Šerifu Endiaju kod 4. gola crveno-belih. 

"Pobeda protiv večitog rivala je izuzetno značajna. Ubedljivo smo trijumfovali, što će nam mnogo značiti na polju samopouzdanja za nastavak sezone. Drago mi je što sam dobio priliku da zaigram, upisao sam asistenciju i pomogao ekipi da stigne do trijumfa. Zadovoljni smo prikazanom igrom, ali je derbi već arhiviran i razmišljamo samo o narednom meču protiv Železničara", rekao je Prucev, prenosi klupski sajt Crvene zvezde. 

Zvezda naredni meč igra protiv Železničara, a potom će na megdan Interu u Milanu. 

"Ritam utakmica je izuzetno naporan i moramo da budemo fokusirani u svakom momentu. Igramo na svaka tri dana, ali smo se za to borili i sada je trenutak da uživamo u svakom meču, kako na Marakani, tako i na gostujućem terenu", rekao je Prucev. 

Očekuje i veliku podršku sa tribina. 

"Znam koliko smo obradovali navijače pobedom u derbiju, te sam siguran da će doći na utakmicu protiv Železničara u velikom broju, da nas pozdrave i da nam pomognu da dođemo do novog trijumfa. Biće to odlična prilika i da nam pruže vetar u leđa pred gostovanje Interu. Uvek je sjajan osećaj kada igram pred zvezdašima koji prave neverovatnu atmosferu i na svakom duelu nas motivišu i dodatno inspirišu da budemo još bolji. Očekujemo ih na stadionu i radujemo se da ih vidimo u što većem broju", rekao je Prucev. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak