Prve reakcije iz Suduve: "Samo ne Zvezda..."

Autor: Ivan Cvetković
utorak 18.06.2019.
16:11
Izvor: Sportske.net, Blic Sport

Litvanci nisu srećni žrebom.

Screenshot/Twitter
Screenshot/Twitter

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde danas su dobili prvog rivala na evropskom putu u narednoj sezoni, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona prvak Srbije će odmeriti snage sa Suduvom.

Litvanci su dobro poznati "Crveno-belima" koji su upravo protiv tog rivala započeli put ka evropskoj eliti prošle godine.

Golman Suduve Ivan Kardum je i tada bio na golu Suduve, a u izjavi za Blic Sport istakao je da je njegova ekipa dobila najtežeg rivala.

"Dobili smo najtežeg rivala. Kad su skraćene grupe, želja svih je bila da izbegnemo Zvezdu, ali šta je tu je. Beogradski tim je apsolutni favorit u ovom dvomeču. U odnosu na prošlu sezonu oni su dodatno pojačali ekipu, dok smo mi promenili dva-tri igrača."

"Sigurno da se ne preti 'Crveno-belima' koji su prošle godine igrali grupnu fazu Lige šampiona i na svom stadionu dobili Liverpul, šampiona Evrope. Pokušaćemo da se što bolje spremimo i odigramo kvalitetno. Istina je da smo lideri u prvenstvu Litvanije, ali i izabranici Vladana Milojevića će se spremiti do jula", istakao je Hrvat.

Prvi duel Zvezde i Suduve na programu je u Litvaniji 9. ili 10. jula, a revanš je nedelju dana kasnije u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Tuesday, 18.06.2019
22:20

Добро је кад се плаше нас више од Лудогореца.