Prvi put kod nas, kladite se na srpsku treću ligu, ovo je baš zabava!

Autor: Darko Mitrović
subota 29.08.2020.
14:23
Izvor: Sportske.net

Praćenje srpskog fudbala sada dobija novu dimenziju!

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Nova fudbalska sezona u Srbiji se polako zahuktava, kako u Linglong Superligi, tako i u nižim rangovima takmičenja, a ''AdmiralBet'' je pripremio posebnu poslasticu za sve one koji pomno prate dešavanja u niželigaškim takmičenjima, posebno za one čiji se omiljeni klubovi takmiče u Srpskim ligama, Zapad, Vojvodina i Beograd.

Svi oni će moći, zahvaljujući'' Admiralbetu'', već ovog vikenda da pokažu koliko poznaju ova takmičenja i mogućnosti klubova učesnika.

Kada je u pitanju Srpska liga Zapad, posle prva dva kola  na čelu tabele su kragujevačka Sušica, Mladi radnik 1926 iz Požarevca i Budućnost Krušik 2014 iz Valjeva. Ove tri ekipe imaju maksimalan učinak na startu sezone, a već ovog popodneva Budućnost će od 16:30h gostovati Takovu, a Sušičani će u goste Šumadiji iz Aranđelovca.

Moći ćete da prognozirate i ishode mečeva Smederevo - Sloboda Užice, koji svakako privlači veliku pažnju, s obzirom da se radi i o nekadašnjim učesnicima elitnog društva , zatim Gruža - Jošanica, Mačva Bogatić - Sloga Požega, Tutin - Jedinstvo Ub.

U Srpskoj ligi Vojvodina zanimljiv je duel Bečeja i Feniksa, Bačka 1901 igra sa Hajdukom 1912, a Radnički u Somboru dočekuje Tisu. U Rumi će igrati . maj i Radnički Zrenjanin, OFK Stari Grad igra protiv Slobode, a Omladinac iz Novih Banovaca dočekaće Slogu iz Čonoplje. Svi mečevi počinju danas od 16:30h.

baner


Konačno, u Srpskoj ligi Beograd danas se igraju četiri meča. Od 16:30h Partizanova filijala Teleoptik gostuje ekipi Lokomotive, Radnički dočekuje Sremčicu, a  OFK Mladenovac Crvenu zvezdu iz Malog Mokrog Luga. Pola sata kasnije Brodarac će dočekati BSK Borču.

Dakle, imate veliki izbor za danas, javite nam kako ste prošli...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Sunday, 30.08.2020
05:06

Oj Čonopljo, oj Čonopljo,
Ala si na glasu...

avatar
Vicariuosly
Saturday, 29.08.2020
14:52

Lele, pa da li će jedna utakmica biti regularna?

avatar
Stefan Lazović
Saturday, 29.08.2020
14:41

Da a dodjes da uplatis neku utakmicu, ne moze. Cuj 3. srpska liga.