Radnički - Bez straha na Partizan!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 10.09.2021.
16:00
Izvor: Sportske.net

Imaće "crveni" veliku podršku sa tribina, a šef struke se plaši straha svojih igrača.

FK Radnički Kragujevac
FK Radnički Kragujevac

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Kragujevca Vladimir Radenković rekao je danas da je glavni zadatak uoči utakmice sa Partizanom da igrače oslobodi psihološkog pritiska i straha od poraza.

"Čini mi se da uprkos napretku u igri postoji ta neka psihološka barijera kod samih igrača koja ih sprečava da na pravi način uđu u utakmicu. Tu, pre svega, mislim na strah od poraza koji je bio i više nego očigledan na nekim prethodnim utakmicama", rekao je Radenković, prenosi klub.

"To je nešto što moramo da eliminišemo u narednom periodu, počev od predstojeće utakmice sa Partizanom", dodao je on.

Fudbaleri Radničkog 1923 dočekuju sutra ekipu Partizana, u utakmici osmog kola Super lige Srbije.

"Jasno nam je kakav nas protivnik očekuje, ali ako u utakmicu uđemo hrabro i sa mnogo više samopouzdanja u odnosu na neke prethodne mečeve, možemo se nadati pozitivnom rezultatu", rekao je Radenković.

Trener Radničkog je naveo da su Bibras Natho i Rikardo Gomeš igrači koji Partizanu donose određenu prevagu na terenu.

"Rikardo svojom snalažljivošću u šesnaestercu, a Natho sjajnim završnim pasovima – tako da ćemo svakako obratiti pažnju na njih, ali i na sve ostale igrače Partizana koji svojim kvalitetom ne zaostaju puno za njima dvojicom", rekao je Radenković.

Desni bek Кragujevčana Aleksandar Varjačić rekao je da je njegov tim dugo čekao na novu priliku da igra protiv Partizana.

"Svakako da je to ekipa koja zaslužuje maksimalan respekt, ali mislim uz podršku naših vernih navijača možemo da im pariramo na pravi način", rekao je Varjačić.

"Najvažnije je da eliminišemo bilo kakav vid straha ili treme pred samu utakmicu, da ispoštujemo zahteve šefa struke i potrudimo se da odigramo što je moguće bolje, naravno u skladu sa našim mogućnostima", dodao je on.

Utakmica se igra sutra od 16.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke