Radnički bi u Evropu putem "zelenog stola"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.05.2017.
09:57
Izvor: Sportske.net

Čelnici niškog Radničkog još uvek ne odustaju od borbe za izlazak u Evropu iako je prvenstvo okončano i više nema bodova koji bi se mogli osvojiti.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Radnički iz Niša ukazao je čelnicima Fudbalskog saveza Srbije na nepravilnosti u funkcionisanju lučanske Mladosti zbog kojih ovom klubu ne bi trebalo dodeliti evro-licencu.

Predsednik Skupštine fudbalskog kluba Radnički iz Niša Radan Ilić kazao je za "Žurnal" da Mladost nije ni smela da se takmiči u domaćem prvenstvu jer nije ispunila uslove za dobijanje licence od strane FS Srbije.

"Lučanci su igrali protivzakonito, jer nisu ispunili uslov za dobijanje licence za domaće prvenstvo. Mladost je na nezakonit način učestvovala u ovom prvenstvu" tvrdi Radan Ilić.

Na "Čairu" se nadaju u to da Komisija za licenciranje Fudbalskog saveza Srbije neće dati dozvolu da Mladost izađe u Evropu, a u tom slučaju bi šansu dobio Radnički kao petoplasirani klub na tabeli.

Za to vreme u Lučanima tvrde da Radnički vrši pritisak na organe FSS i poručuju da će u slučaju da Mladost ne dobije licencu pravdu tražiti u Nionu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Tuesday, 23.05.2017
12:16

Ovo je komicno, dobro je sto je fini i kulturni Rastavac otisao odatle da ne ucestvuje u Surdulickom blatu.

avatar
Tuesday, 23.05.2017
12:07

Имењаци из Ниша што се пре решите Тончевог и његове гарнитуре то боље по вас, овако вам они само прљају име!

avatar
Me1919
Tuesday, 23.05.2017
10:50

Od imenovanja novog rukovodstva,Nislije se trude da steknu bas puno neprijatelja :)

avatar
Tuesday, 23.05.2017
10:16

O ovome pišem još od 2013. Nije samo Mladost već su i Napredak i OFK i Crvena zvezda od tada u istom košu tj. FSS na čelu sa Tomislavom Karadžićem je podelio uslovne licence bez uslova tj. izmišljene licence van statuta FSS. Naš fudbal je pun trulih kompromisa i ako ćete pokrenuti pitanje plasmana Mladosti u Evropi pošteno je da preispitate i uspehe preostala 3 kluba od sezone 2013/14. Podsetiću vas da su sadašnji predsednici FK Radničkog i FSS bili potpredsednici te sezone u jednom od preostala 3 kluba bez licenci u SL od te sezone.

avatar
R E V O L T
Tuesday, 23.05.2017
10:00

Sad ste se setili toga? Ne bi me cudilo da i ovi zatraze neku titulu iz SFRJ:-D