Radnički izabrao nove članove UO, Tončev predložen za počasnog građanina Niša! Evo kako je reagovao...

Autor: Beta Beta
sreda 30.01.2019.
23:36
Izvor: Beta

Skupština fudbalskog kluba Radničkog imenovala je danas nove članove Upravnog odbora, a predsednik kluba Ivica Tončev predložen je za počasnog građanina Niša.

Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Članovi Skupštine Radničkog jednoglasno su doneli odluku da se Upravni odbor proširi za još četiri člana, a to su vlasnik i glavni i odgovorni urednik niških medija RTV Belami i Narodnih novina Vidosav Vitko Radomirović, legendarni fudbaler Radničkog Miodrag Redža Stoiljković, koji će obavljati funkciju potpredsednika kluba, te privrednici Vladan Kuzeljević i Živojin Trifunović

Takođe, usvojen je finansijski plan za tekuću godinu i prihvaćen finansijski plan za prošlu. Sve odluke su donete kako bi se doprinelo još boljem funkcionisanju kluba koji ove sezone beleži odlične rezultate u svim takmičenjima, navodi se u saopštenju.

Član Skupštine Dejan Stojanović predložio je da ovaj klupski organ predloži Ivicu Tončeva za počasnog gradjanina Niša, zbog izuzetnih zasluga u oblasti sporta, što su ostali članovi prihvatili, osim Tončeva, koji je bio uzdržan, pa će se ovaj predlog u narednom periodu uputiti Skupštini grada Niša.

"Moram da kažem da sam zaista iznenađen predlogom gospodina Stojanovića oko počasnog građanina Niša, ali bi bilo glupo kada bih rekao da mi ne imponuje i da mi je čast što je neko prepoznao trud koji sam uložio u oporavak fudbala u Nišu.

Ipak, o tome odlučuju neki drugi ograni i ne bih sada trošio reči o toj temi. Najvažnije za Radnički je da smo danas doneli kvalitetne odluke, koje će pomoći u još većoj stabilizaciji kluba", rekao je Tončev.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.