Radnički kreće u akciju, za Evropu u Nišu!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 14.04.2022.
16:00
Izvor: Sportske.net

Batak veruje u tri boda.

STARSPORT/2022
STARSPORT/2022

Povezane vesti

Trener fudbalera niškog Radničkog Radoslav Batak izjavio je danas da njegov tim ima imperativ pobede protiv Voždovca, u meču prvog kola plej-ofa Super lige Srbije.

Radnički će u petak, 15. aprila dočekati Voždovac, a meč je na programu od 19:00 časova.

"Pred nama je izuzetno značajna utakmica. U goste nam dolazi ekipa koja odlično igra na strani. Upečatljivo je da su u poslednje vreme i izuzetno efikasni. Očekuje nas težak zadatak", izjavio je Batak, a preneo klub.

Ove dve ekipe su se dva puta sastale u regularnom delu sezone. Pre nešto manje od dva meseca u Beogradu je bilo 0:0, dok je Radnički jesenas pobedio na Čairu sa 1:0.

"Mi imamo imperativ pobede. Svesni smo značaja tri boda sa ovog meča. Dobro smo radili, igrači su raspoloženi i verujem da ćemo se na kraju radovati. Dosta smo radili i na realizaciji i mogu da kažem da ćemo maksimalno ofanzivno ući u meč", dodao je Batak.

Trener Radničkog će posle duže vremena moći da računa na sve igrače.

"Savić je odradio crveni karton, Jamkam je zalečio povredu, a svi ostali su spremni, tako da ću moći da na teren pošaljem postavu za koju smatram da će nam doneti tri boda protiv Voždovca", rekao je Batak.

Oba tima imaju po 40 osvojenih bodova i nalaze se na deobi petog mesta na tabeli, sa bodom manje od četvrtoplasiranog TSC-a.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak