Radnički počeo porazom, popravni protiv Rusa

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 27.01.2019.
21:52
Izvor: Sportske.net

Poraz na startu drugog dela priprema za drugoplasirani tim domaćeg prvenstva.

fkradnickinis.rs
fkradnickinis.rs

Povezane vesti

Drugoplasirani tim domaće Super lige odigrao je u subotu prvi kontrolni meč u sklopu centralnog dela priprema za drugi deo sezone.

Radnički je po jako lošem vremenu odmerio snage sa desetoplasiranim timom slovačke Super lige. Podbrezova je slavila sa 2:0, ali trener Radničkog Nenad Lalatović nije bio nezadovoljan.

"Odigrali smo tvrdu utakmicu. Protivnik nam je dva puta šutnuo na gol i postigao pogotke iz naših grešaka. Taras Bondarenko je driblao gde to nije smeo da radi i protivnik nas je kaznio. Drugi gol je postignut posle neodbranjivog šuta u samoj završnici meča", rekao je Lalatović za klupski sajt.

Strateg Radničkog izveo je različite postave u prvom i drugom poluvremenu.

"Bili smo bolji tokom svih 90 minuta, ali je protivnik bio srećniji. Zadovoljan sam igrom, ali ne i rezultatom. Čitav dan je padala  kiša, duvao je jak vetar i to nas je dosta omelo. Teško je bilo igrati po nevremenu i lošem terenu, a najvažnije je da se niko nije povredio", dodao je Lalatović.

Priliku za popravni Nišlije će imati već u utorak, 28. januara, kada im na megdan izlazi Avangard iz Kurska, trenutno trećeplasirani tim ruske druge lige i jedan od glavnih kandidata za plasman u Premijer ligu.

Radnički Niš: Ristić, Todorovski, Pankov, Crnomarković, Đorđević, Drinčić, Bondarenko, Grbić, Kojašević, Ranđelović, Haskić;

Drugo poluvreme: Bulajić, M. Živković, Aleksandar  Jovanović, Aleksa Jovanović, Ćirković, Noma, Stojanović, Krstić, Ristić, Čumić i Nikodijević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Sunday, 27.01.2019
23:02

10-ti slovacke? Nema sudija, nema muze is bgd, nema ko da cusne autogol....nema srpskih pravila