Radnički povišicom čuva Rastavca

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.12.2015.
10:14
Izvor: Sportske.net

Sjajni rezultati koje je Milan Rastavac ostvario sa niškim Radničkim u prethodnom periodu preporučili su mladog stručnjaka mnogim inostranim klubovima ali su na "Čairu" preduzeli mere kako bi Rastavac ostao na klupi do kraja sezone.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Odmah nakon završetka jesenjeg dela sezone u domaćoj Superligi navijače Radničkog počelo je da muči samo jedno pitanje - Hoće li Milan Rastavac ostati na čelu tima do završetka šampionata!

Mladi stručnjak ostvario je sjajne rezultate sa niškim Radničkim u drugom delu prethodne sezone, a uspesi su nastavili da se nižu i u jesenjem delu tekućeg šampionata.

Zbog zapaženih rezultata koje je ostvario na klupi Radničkog Milan Rastavac se našao na meti velikog broja inostranih klubova među kojima je i azerbejdžanski Nefči, ali su na "Čairu" našli način da osiguraju ostanak mladog trenera barem do kraja sezone.

"Cenimo našeg trenera Milana Rastavca i već smo se dogovorili da će od 1. januara imati 50% veća primanja nego do sada. Dakle, naš je bar do juna naredne godine" poručuje predsednik Radničkog Radan Ilić.

Pod vođstvom Milana Rastavca Radnički je prethodnu sezonu završio na devetoj poziciji na tabeli sa 37 osvojenih bodova, iako je klub u momentu kada je Rastavac seo na klupu zauzimao pretposlednje mesto sa 12 bodova.

U tekućoj sezoni, posle 22 odigrana kola Radnički zauzima 6. mesto na tabeli sa 32 osvojena boda, a Rastavac se može pohvaliti time da njegova ekipa ima najbolju odbranu u ligi jer je tim primio samo 15 golova.

Svemu treba dodati podatak da se Radnički još uvek nalazi u trci za trofej u nacionalnom Kupu zbog čega čelnicima treba odati priznanje na tome što su Rastavcu povećali primanja i prepoznali neophodnost njegovog ostanka za kormilom ekipe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anti Beogradjani
Thursday, 24.12.2015
15:43

General je legenda,ali po mom misljenju nista bolji od Bekvalca.Napred Radnicki

avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 24.12.2015
13:25

bravo, ipak je to trenutno nezamenljiva karika u klubu, svi mogu da odu ali general ne...