Radović još sanja povratak u Partizan...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.09.2014.
23:44
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Miroslav Radović godinama oduševljava fudbalsku javnost u Poljskoj, ali to kao da nikoga ne zanima u našem Savezu, pa odlični fudbaler Legije nikada nije dobio poziv u nacionalni tim.

Beta/AP Photo/Nial Carson, PA Wire
Beta/AP Photo/Nial Carson, PA Wire

Povezane vesti

No, to je već ispričana priča, a Radović se, i pored ogromne želje da konačno obuče dres ''Orlova'', praktično pomirio sa činjenicom da su neki drugi dobijali, ili i dalje dobijaju prednost u odnosu na njega.

''Nikada me niko nije zvao, ne mogu sam sebe da pozovem. Mnogo prijatelja mi kaže da bih sigurno imao drugačiju priču vezanu za reprezentaciju da sam imao boljeg menadžera.. '', ističe Radović u izjavi ''Novostima''.

I ove sezone sjajno igra, reeovno daje golove, kako u Poljskoj, tako i na evropskoj sceni, pa možda još uvek nije kasno da mu se ta velika želja i ostvari.

A ako od toga ne bude ništa, Radović na klupskom planu ima još jednu želju, koju bi voleo da realizuje na zalasku karijere.

''Kada je sportski direktor Partizana bio Ivan Tomić postojala je šansa da se vratim.  Sada to nije realno, ali je moja velika želja da odigram poslednju sezonu u karijeri u Partizanu'', poručio je Radović.












Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke