Radović više nego jasan: "Partizane, pozovi!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.06.2016.
21:40
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Bivši fudbaler Partizana Miroslav Radović progovorio je o mogućnosti povratka u redove bivšeg kluba i priznao da će za realizaciju saradnje prvo morati da dođe do kontakta.

legia.com/Jacek Prondzynski
legia.com/Jacek Prondzynski

Povezane vesti

Srpski internacionalac Miroslav Radović u sredu je završio svoju epizodu u ljubljanskoj Olimpiji i postao slobodan igrač, što je scenario koji su u Humskoj mogli samo da sanjaju.

Miroslav Radović se trenutno nalazi u Beogradu gde odmara i razmatra opcije za nastavak karijere a povratak u Partizan se nalazi u opticaju, s tim što će neko iz Humske morati da ga pozove na pregovore.

"Da bi se tako nešto dogodilo mora da dođe do kontakta, razgovora na temu povratka, što se nije dogodilo. Bilo je nekih poziva, ne i konkretne priče vezane za angažman u Partizanu" otkrio je Radović za "Novosti".

Dojučerašnji vezista Olimpije na stolu ima dve ponude od kojih je jedna iz Poljske, a Partizan bi sa reči trebalo da krene na dela.

"Ne bih da ispadne kao neko nametanje, jer je posle toliko godina pominjanja mog povratka u Partizan postalo i dosadno. Moja situacija je sada potpuno jasna i ako me Partizan pozove, videćemo, pričaćemo... Otvoren sam za razgovor, nemam šta da krijem" dodaje Radović.

Ofanzivni vezista poručio je da se oseća spremnim da još dve ili tri sezone odigra na visokom nivou, a motiva za povratak u Partizan ima više nego dovoljno.

"Kada pričam na temu povratka i razmišljam o tome, prva vodilja mi je činjenica da nisam ostavio veliki trag u Partizanu. Imam veliki motiv da pružim klubu ono što nisam uspeo. Tu je, svakako, i želja da se porodica posle dužeg vremena vrati u Beograd" zaključio je Radović.

Ostaje da se vidi da li će Ivica Iliev regovati na ovakve izjave Miroslava Radovića jer je pre samo nekoliko dana sportski direktor crno-belih rekao da Partizan želi da vrati iskusnog vezistu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mile stojkovic
Friday, 10.06.2016
08:36

Nece on dobiti poziv za povratak.Grobari suvise je BRZ za nasu ligu..a to se ne uklapa u koncept gospodina Tomica i Ilieva..Zato je Knezevic zavrsio u CUKI..Imao je preveliku brzinu..Ja kao Zvezdas bih zaista voleo da dodje..jer onakva sezona nam ne treba..izgubilo je smisao vec na polovini prvenstva(osvojena titula) Bez jakog Partizana,nema JAKE ZVEZDE.

avatar
Grobar977
Thursday, 09.06.2016
23:55

Po meni nam je Radovic preko potreban. On ima nesto sto nam fali, lako daje golove iskusan je, brz, prodoran i igra na desnoj strani! E sad samo ne znam u kakvom je stanju, ali ako je u dobrom stanju moramo ovo da iskoristimo. Uz Mireta, dva spica,pleja i stopera imacemo dobar tim!

avatar
paok
Thursday, 09.06.2016
23:49

Ne razumem upravu sto ga vec nisu zvali. Do sada nije doveden ni jedan igrac koji bi pravio neku razliku, bar po meni. Daj dovedite Radovica i jos nekoliko stranaca i zavrsite taj prelazni rok.

avatar
PovratakraljaXXXVIII
Thursday, 09.06.2016
23:24

Za početak dvogodišnji ugovor, a za kraj jednog lepog dana i oproštajna utakmica u dresu Partizana.

avatar
nikoletina bursac
Thursday, 09.06.2016
22:58

Nije rekao koji mu je br. telefona...

avatar
ercov
Thursday, 09.06.2016
22:56

Ne cekati ni trenutka vise vec odmah reagovati i potpisati ugovor sa njim.

avatar
$$$ BRACELA $$$
Thursday, 09.06.2016
22:15

Kapija je sirom otvorena za takve ljude i igrace,da sad vidim ove iz uprave dali imaju pameti da ovo propuste samo se pitam!!!

avatar
noname
Thursday, 09.06.2016
22:12

i vise je nego jasno da covek samo ceka na poziv, sad ce nasi da umisle da su Real pa ce poceti da tvrde pazar, sve dok coveku ne prekipi i ne ode u neku Tunguziju samo da ih ne gleda vise.

avatar
Nemanja wfk CoNe
Thursday, 09.06.2016
22:09

Ko ne bi voleo da vidi ovog coveka ponovo u Partizanovom dresu,ne da je dobar igrac vec i covek! Daj boze da dodje...

avatar
POGODI KO SAM
Thursday, 09.06.2016
22:09

Tako je i Lomic govorio, hteo je da se vrati vise od svega, a reklo bi se da je imao i jace razloge od tebe. Nije Radovic ofanzivni vezista tj. nije samo to!!!

avatar
Tisina perhani!
Thursday, 09.06.2016
22:05
avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Thursday, 09.06.2016
21:56

Znaci stizu novi Golman, Cvetinovic, Struna,Leonardo/Otero,Ibrahima Balde i Mile Radovic.Bice ovo dobar tim, jos samo kad bi otisli Kljajic,Subic,Ostojic, Bandalovski, Brasanac,Kosovic,Lukic,Ilic, Jevtovic,A. Stevanovic i Bozinov.

avatar
El Diablo
Thursday, 09.06.2016
21:49

Ilieve reaguj!!

avatar
Igor Tambur
Thursday, 09.06.2016
21:42

Nece ga ni zvati