"Rajko Mitić" zaključan do daljnjeg!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.04.2016.
20:23
Izvor: Sportske.net

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je postupak protiv FK Crvena zvezda zbog nereda na 151. "večitom derbiju" i suspendovala stadion "Rajko Mitić" do izricanja konačne odluke.

Beta/Miloš Miškov
Beta/Miloš Miškov

Povezane vesti

Predstavnici Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije zasedali su u četvrtak, a na dnevnom redu su se našla i dešavanja na 151. "večitom derbiju" koji je prethodne subote odigran na stadionu "Rajko Mitić".

Disciplinska komisija pokrenula je postupak protiv organizatora utakmice zbog incidenata koji su se u subotu dešavali na našem najvećem stadionu, pa je kao primarna mera izrečena suspenzija stadiona "Rajko Mitić".

Crvena zvezda svoju narednu utakmicu u domaćem šampionatu igra za vikend protiv Borca u Čačku tako da kapije "Rajka Mitića" svakako neće biti otvarane, a ostaje da se vidi kakvu će kaznu Disciplinci izreći do 27. aprila.

Od predstavnika FK Crvena zvezda zatražene su izjave povodom incidenata na "večitom derbiju", a kao poseban slučaj biće tretiran eksces u svečanoj loži gde su napadnuti predstavnici FK Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Friday, 22.04.2016
12:39

Da niste pustili grobarsku frakciju navijaca na istok ne bi bilo nista od nereda, nego lepo na jug pa ih ogradite. Na severu ne bi bilo frke da se nije desilo na istoku to sto se desilo, ejjjj stolicama po ljudima a kad zandar u oklopu pridje prpa, i jednih i drugih. Sramota je i za zaljenje sto neki zaista dodju cisto da bi se neka varnica desila i da bi ucestvovali, a ne da gledaju utakmicu. Ljude delim na navijace i huligane, a na utakmicama je nazalost sve vise huligana. Drzava ovo moze da resi, ali joj ocigledno ne odgovara i to tako traje godinama, decenijama...

avatar
Shampi po manjini!
Friday, 22.04.2016
17:51

nece nikada resiti jer ima koristi od toga ne razumem zasto se pitas za to

avatar
Аполо
Friday, 22.04.2016
19:32

A ne znam, izgleda da sam veciti optimista da ce se to jednog dana resiti, medjutim sa ovakvim flegmaticnim stavom drzave mozemo samo da sanjamo. Uskoro ce nam deliti zastitnu opremu na derbiju nama navijacima.

avatar
Semberac10
Friday, 22.04.2016
12:08

Neka nas kazne i treba ali ne vidim tu kako može stadion biti odgovoran zato što stoka ne zna da navija nego se bije izmedju sebe i lomi stolice. Pa njih 40% ne dolazi da gleda utakmicu, to je žalosno najviše. Nebitno ko je prvi drugi, na čijem se stadionu igra, dok klubovi ne počnu međusobno da sarađuju, zajedno da djeluju na ovaj problem, ovo će se ponavljati. Kao i u politici, nikome izgleda nije u cilju da ova država napreduje, tj navijači idu na stadion da bi gledali utakmice. Zašto bi ja došao iz Republike Srpske i poveo nekoga, brata, rodjaka, curu, ako ću ja da gledam hoće me moj ili protivnički navijač napasti!

avatar
BlueBoy84
Friday, 22.04.2016
12:40
avatar
SISTEM TE LAŽE
Thursday, 21.04.2016
23:49

Da je Srbija zemlja u kojoj se poštuje zakon ne bismo gledali ovakve slike, i pravi navijači koji vole svoj klub ne bi bili kažnjavani zbog huligana kao i u ovom slučaju.

avatar
Thursday, 21.04.2016
23:21

Svake godine ista priča sa derbijem bilo na Marakani ili na JNA,najjednostavnije je igrati derbi bez prisustva publike,ako baš mora publika onda samo pred domaćim navijačima kao Grci.

avatar
Thursday, 21.04.2016
23:11

Tako je stadion je kriv, nikako ne hapsite odgovorne organizatore i ostale. Nece vise stadion da se buni, a i ako se pobuni opet ce biti suspendovan! Koliko puta smo suspendovali ovako klubove i da li se ista promenilo?? Ljudi promenite strategiju, a ne samo par utakmica i aj opet nanovo.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 21.04.2016
21:50

Zaključano je i prvo mesto jer zna se ko će se popeti na presto.

avatar
Thursday, 21.04.2016
20:31

Ma, nista se nije desilo, sta vam je, samo su hteli malo da ih zagrle od silne srece i odusevljenja golom koji je dat sa stadiona Partizana:-D:-D