Rajković - Ma, kakvo inostranstvo, jedna je Zvezda!

Autor: Darko Mitrović
subota 31.01.2015.
12:22
Izvor: Sportske.net, Sport

Talentovani golman Crvene zvezde i naše mlade reprezentacije Predrag Rajković uverava da za njegove usluge već postoji interesovanje iz inostranstva, ali njegov prioritet su novi uspesi sa crveno-belima i našim nacionalnim timom.

Beta/FKCrvenazvezda/Ds
Beta/FKCrvenazvezda/Ds

Povezane vesti

I dok pojedini njegovi vršnjaci ovih dana željno iščekuju transfere u velike evropske klubove, golman Crvene zvezde Predrag Rajković ne želi da prerano odlazi sa domaće scene.

Momak koji će ove godine napuniti tek 20 godina, svestan je da je pred njim duga i uspešna karijera i da nema potrebe da ide ''grlom u jagode''.

Na golu Zvezde se ustalio ove sezone, bez obzira što mu je konkurent iskusni Damir Kahriman, nekadašnji reprezentativac naše zemlje.

''Konkurencija je jača i više motiviše. Pored Kahrimana tu je i Trkulja, a svi radimo punim gasom svaki trening'',
objašnjava Rajković u izjavi za ''Sport''.

Talentovani čuvar mreže uverava da o odlasku sa Marakane uopšte ne razmišlja i poručuje da će i naredne sezone nositi dres sa Zvezdinim grbom.

''Ima interesovanja za mene iz inostranstva, ali hoću još godinu ili dve da budem u istom dresu i pokušam da osvojim još neki trofej sa Zvezdom. Sigurno je da neću otići ni na leto, a za kasnije je sve otvoreno'', jasan je Rajković, koga na proleće očekuje i nastup na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina, sa selekcijom Srbije.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke