Rastavac: "Da vratimo čvrstinu, disciplinu i racionalnost"

Autor: Beta Beta
petak 22.04.2016.
17:28
Izvor: Beta

Strateg niškog Radničkog Milan Rastavac izjavio je da će njegova ekipa u susretu sa Voždovcem morati da poradi na segmentima igre koje je pokvarila na prethodne tri utakmice.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milan Rastavac rekao je danas da njegova ekipa želi da popravi utisak protiv Voždovca i iskupi se za poraze u tri prethodna prvenstvena kola.

"Čvrstina, disciplina i racionalnost u igri su bila glavna obeležja našeg tima u prethodnom periodu. To smo u nekoliko poslednjih utakmica pokvarili i prvi zadatak će nam biti da vratimo taj segment igre na onaj nivo kakav je bio ranije i dođemo do novih bodova", rekao je Rastavac na konferenciji za novinare u Nišu.

Radnički će u subotu dočekati Voždovac u 32. kolu Superlige Srbije.  Niški klub je igrao dobro početkom prolećnog dela sezone, ali je poslednje tri utakmice gubio.

Rastavac je kazao da očekuje tešku borbu u nastavku plej-ofa.

"Igramo veoma značajan meč protiv Voždovca zbog rezultatskog minusa iz prethodnog perioda. Utakmica, sama po sebi, doneće čvrstu igru Voždovca, koji zna da odigra kvalitetno iz kontranapada. Želimo da prikažemo strpljiviju igru, da manje grešimo nego što smo to učinili u prethodnih par utakmica", kazao je Rastavac.

On će na raspolaganju imati i Petra Đuričkovića i Vladimira Bogdanovića, koji će se vratiti u tim posle povreda.

Napadač Radničkog Miodrag Todorović rekao je da očekuje kvalitetnu utakmicu, uz pobedu njegove ekipe.

"Svaku utakmicu dočekujemo sa velikim samopouzdanjem. Dobro poznajemo Voždovac, verujemo da su dobra ekipa. Ono što očekujem jeste pobeda Radničkog", rekao je Todorović.

Utakmica će se igrati sutra od 19.00 na stadionu "Čair" u Nišu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fair Play
Friday, 22.04.2016
18:02

Radnički treba vlasnika. Kako su to ljudi ograničeni i ne mogu da shvate da prvo treba privatizovati Spartak, Radnički, Napredak, isl. Samo treba doneti zakon da postoji pravo u pravilniku da privatnik može kupiti klub kao firmu. Izuzmite naše najveće klubove poput Zvezde, Partizana i Vojvodine.. Privatnik zna da npr Radnički (KG) i Niš iza sebe imaju veliki grad ( automatski veliku podršku navijača ) i uz mala ulaganje klub bi procvetao, navijači se vratili na stadione i onda i napad na mesta koja vode u evropu bi bila realna. Čukarički je s milion dolara ušao u celu priču i gledaj kako guraju. Samo su napravili lep objekat s jedne strane, tu malo uložili i brzinom svetlosti s minimalcem ali redovnim (mislim na plate) došli u JSL i posle 3god došli u situaciju da prodaju igrača u Bragi, odbijaju Partizan ili Zvezdu isl. Što je najvažnije rastu kao klub iz dana u dan a ne zaboravite da nemaju publiku i nikada je neće imati kao što bi mogli jedan Niš, Kragujevac, Jagodina, Novi Sad, Leskovac i drugi.

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 22.04.2016
20:02

bravo za komentar.... ali mislim da se radi na tome da cim dodje do usvajanja zakona vec ce biti spreman kupac za Real sa Nisave a onda se istorija srpskog fudbala menja, samo da taj zakon ne koci sa usvajanjem...