Rastavac: "Možemo da pariramo Partizanu"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 19.09.2015.
14:12
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Strateg niškog Radničkog Milan Rastavac poručio je da će njegova ekipa izaći na megdan Partizanu sa željom da ostvari dobar rezultat iako će igrati protiv jedinog srpskog predstavnika u Evropi.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog iz Niša u nedelju gostuju šampionu Srbije u okviru 10. kola Superlige a trener Milan Rastavac veruje da će njegova ekipa uspeti da ostvari pozitivan rezultat u Humskoj.

"Očekuje nas težak i lep izazov. Uvek je lepo gostovati na stadionu Partizana. Pripremamo se kao za svaki drugi meč. Verujem da možemo da napravimo dobar rezultat" rekao je Rastavac.

Kada je kadrovska situacija u pitanju Milan Rastavac neće moći da računa na Petra Đuričkovića, dok se pod znakom pitanja nalaze Jovanović i Lakić-Pešić.

"Protiv Partizana, kao i protiv bilo koje druge 'velike' ekipe može se praviti rezultat samo ako ste dovoljno moćni i sposobni da ih ugrozite. Želimo da postavimo igru tako da dođemo u mogućnost da ugrozimo Partizan" dodao je Rastavac.

Trener Radničkog nada se da će njegov kolega Zoran Milinković odmoriti pojedine igrače zbog obaveza u Ligi Evrope.

"Partizan je odigrao svoju evropsku utakmicu. To će verovatno prouzrokovati da trener Milinković izvede malo drugačiji sastav. Neki opšti okvir igre Partizana odavno je poznat. Ukoliko eliminišemo dominaciju Partizana u igri možemo da im pariramo" zaključio je Rastavac.

Radnički se nakon devet odigranih utakmica nalazi na sedmoj poziciji u Superligi sa 14 osvojenih bodova, jednim manje od Partizana koji ima i meč manje.

Duel desetog kola između Partizana i Radničkog igra se u nedelju od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
crveno beli
Saturday, 19.09.2015
17:23

Naravno da mozete i samo tako morate da razmisljate ako zelite da uzmete bar bod!

avatar
Srbija voli Zvezdu
Saturday, 19.09.2015
14:20

Kad ste na Marakani uspeli da otkinete bod na stadionu JNA sigurno uzimate sva tri, naravno ako ne bude kradji i otimacine.

avatar
Budimo.ljudi
Saturday, 19.09.2015
16:37

Zašto takav komentar? Pa zar, majku mu više, ne možemo da budemo bar malo normalni i uljudni?

avatar
Budimo.ljudi
Saturday, 19.09.2015
20:51

Tim koji je pobedio trećeplsirani tim holandskog prvenstva nema šansu protiv Radničkog? Ok. Na tvoj sam komentar reagovao zbog tvojih zadnjih reči.

avatar
Srbija voli Zvezdu
Saturday, 19.09.2015
18:57

Alo za tebe istina nije nesto normalno i uljudno ja ti ne mogu pomoci. Ponavljam da ovakav partizan nema sanse protiv Radnickog, a u to ces imati priliku da se uveris sutra. Sutra od tebe ocekujem izvinjenje zbog ovako nepristojnog obracanja.