Rastavac presrećan: ''Zaslužili smo bodove!''

Autor: Beta Beta
nedelja 30.10.2016.
20:47
Izvor: Beta

Najnovija pobeda nad Vojvodinom je samo nastavak serije odličnih rezultata koje Nišlije ostvaruju i u tekućoj sezoni.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Radnički je večeras u Nišu, u utakmici 14. kola Super lige Srbije, savladao Vojvodinu sa 1:0. Novosađani su od 45. minuta imali igrača manje na terenu, pošto je Novica Maksimović dobio crveni karton.

Trener Radničkog Milan Rastavac ocenio je da je njegova ekipa zasluženo pobedila u večerašnjoj utakmici.

"Mislim da se može videti da je publika bila zadovoljna današnjom utakmicom, odnosno šansama na jednoj i drugoj strani. Objektivno, mislim da smo zaslužili ova tri boda, imali smo više izglednih prilika i mislim da smo dali sve od sebe da dođemo do vrlo važna tri boda", rekao je Rastavac.

Na pitanje koji su dometi Radničkog u ovoj sezoni, Rastavac je rekao će se u narednom periodu videti kakve rezultate može da ostvari njegova ekipa.

"Videćemo tek koji su nam dometi. Trebalo bi odraditi zimsku pauzu i prelazni rok u kom možemo da pokažemo naše domete. Videćemo, idemo od utakmice do utakmice", dodao je Rastavac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 31.10.2016
10:27

A posebna je prica (iako deo celokupne price o tretmanu Vojvodine u FSS) to sto Vosine igrace ne pozivaju u mladje reprezentativne selekcije, na cak cetiri spiska klinaca da nema nijednog jedinog njihovog igraca, toga nikad nije bilo u Srbiji, a Tadic im je zato sad svima tamo dobar, glavna uzdanica ekipe postao taj decko! Na Novom Zelandu bila cak cetiri igraca Vojvodine plus SMS, u Litvaniji dvojica plus Ozegovic koji je igrao za Vosu i Antic koji sad igra! I gde su Ljajic i Sulejmani, gde su Spajic i Basta, gde SMS i Kacar, gde Antonov, Nemanja Maksimovic i Zivkovic, gde Radosav Petrovic koji je uvek sjajno igrao i bas me briga sta ko misli o njemu, bolji je od Gudelja u A timu! PRAVDA ZA VOJVODINU I PARTIZAN, PRAVDA ZA SRPSKI FUDBAL!!!

avatar
joe n.sad
Monday, 31.10.2016
10:26

Imali ste klasicno domacinsko sudjenje ,protivniku nije bilo dozvoljeno da igra.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 31.10.2016
10:12

Dali ste/dali su gol iz cistog ofsajda strelca, Maksimovic krajnje prestrogo iskljucen, toliko o tome kakvo je bilo sudjenje, Vojvodina treba da potrazi zastitu UEFE ako misli da sledece godine igra u Evropi, ovako vise ne ide:(

avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 30.10.2016
23:53

Kada protivnik uputi prvi sut tek u 80 minutu i do kraja ima ukupno 3 suta, doduse bile su to 3 lepe sanse, a ti dominiras i pogodis, onda je sve receno...