Rastavac: "Vidim energiju za povratak na pobednički kolosek"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.12.2016.
20:31
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Šef stručnog štaba niškog Radničkog Milan Rastavac kazao je da u svojoj ekipi vidi energiju za povratak na pobednički kolosek iako je na kraju jesenjeg dela sezone čeka težak ispit u duelu sa Metalcem.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Poslednju utakmicu u jesenjem delu sezone fudbaleri niškog Radničkog igraju u sredu na svom "Čairu" protiv ekipe Metalca iz Gornjeg Milanovca.

Biće to prilika da se ekipa Milana Rastavca vrati na pobednički kolosek nakon serije od šest utakmica bez pobede i pada na sedmu poziciju na tabeli.

"Vidim u nama energiju za povratak na pobednički kolosek. Neophodno nam je da uđemo u meč sa motivom osvajanja sva tri boda. Sutra ćemo imati zadatak da smanjimo broj izgubljenih lopti na sredini terena. Napašćemo ih iz svih oružja i ukoliko ih nateramo da se povuku možemo do pozitivnog rezultata" rekao je Milan Rastavac.

Radnički je na poslednjih šest utakmica u Superligi osvojio samo dva boda, a Milan Rastavac priznao je da su na nekim utakmicama individualne greške skupo stajale ekipu.

"Viđen je nedopustivi nivo individualnih grešaka, koji se smanjuje, ali nije isčezao. Timovi i igrači greše, to je neminovno, međutim, nivo grešaka mora da bude na prihvatljivoj granici. Drugačije ne možete da prebrodite takve probleme. Nadam se da ćemo već u utakmici sa Metalcem to ostaviti iza nas" zaključio je Rastavac.

Šef stručnog štaba "Reala sa Nišave" dodao je da će ekipa deo zimskog pripremnog perioda odraditi u Antaliji, ali nije mogao da precizira sa kakvim će ciljevima klub ući u prolećni deo sezone.

Utakmica 21. kola Superlige Srbije između Radničkog i Metlaca igra se u sredu od 13 časova a ulaz na stadion se neće naplaćivati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 13.12.2016
22:18

batali vise da napadas, pusti neka oni imaju loptu u nogama i presingom cekaj njihovu gresku na sredini i eto kontre i eto gola, drugacije nece moci...