RAT na relaciji Mrkela-Ben! Novi odgovor je stigao od fudbalera!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 27.09.2019.
12:21
Izvor: Sportske.net

Potresno u Crvenoj zvezdi.

Crvenazvezdafk.com
Crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

El Fardu Ben je bio planiran za prodaju ove sezone, ali se ona nije desila.

To je makar verzija fudbalera, koja je verovatno i tačna imajući u vidu da je Crvena zvezda sve dogovorila sa drugim klubom oko prodaje, ali da je El Fardu Ben odbio da potpiše ugovor.

Nakon toga Ben nije prijavljen za Ligu šampiona, doveden je Van La Para, a onda se nakon gola protiv Voždovca oglasio fudbaler sa Komorskih ostrva.

On je istakao da je nezadovoljan i ljut na to što nije prijavljen, a onda se oglasio i Mitar Mrkela.

Sportski direktor Crvene zvezde istakao je da niko u Zvezdi nije želeo da ga izostavi sa spiska. 

"Nikome iz Crvene zvezde nije palo na pamet da ga izopšti sa tog spiska, niti bi dovodili igrača na njegovoj poziciji da smo znali da se neće dogovoriti sa Al Vahdom. Ben je bio naš jako važan igrač prošle i ove sezone u borbi za Ligu šampiona i svi bismo voleli da i sada možemo da računamo na njega u mečevima sa Olimpijakosom, Totenhemom i Bajernom", rekao je Mrkela.

Onda novi odgovor Bena.

"Prijatelju, ko ti je rekao da želim da napustim klub? Prvo, ne želim da napustim klub i drugo, nisam im tražio novac, prihvatio sam ono što su mi ponudili. I ako me poznaješ, znaš da ne igram za novac. Da igram za novac, ne bih bio ovde u Zvezdi, jer sam imao mnogo ponuda koje sam odbio. I ako budem napustio klub, to neće biti zbog mene, biće izbor kluba i ja ću ga poštovati", napisao je Ben na Instagramu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

31 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milek
Saturday, 28.09.2019
13:28

Da li ste ometeni? To je odgovorio na instragramu jednim navijaču a ne Mrkeli. Imate lepo njegov profil pa vidite

avatar
riquelme
Friday, 27.09.2019
20:35

Nisu normalni. Zarad pravdanja gde su pare nestale gomilaju krilo na krilo, kupuju Ivanica koji nema mesta ako Marin nije na krilu a forsiraju igru sa dva brza krila. Juce se vidi koja je covek klasa za nasu ligu. Smiren, uigran sa Marinom, malo je na krili malo na poluspicu ma ja ne mogu da verujem da se uopste ovakav igrac prodaje a tek ne za 2 miliona. Kakav Van la Parra, decko nije odigrao 2 vezane utakmice pune dve godine oni ga kupuju u 5 do 12!!! Sto, da se nisu otimali drugi velikani pa te cekali da date ponudu koja se ne odbija... SRAMOTA! Osim pravog klasicnog spica (to nisam siguran da je Tomane), Kanjasa i pravog veznjaka da pomogne Marinu sve je ostalo potpuno nepotrebno.... Umesto VLP-a, ovog krila sto je ful spremno iz Argentine pa ga nema vec 2 utakmice niko ne zna zasto i koliko ga jos nece biti i Tomanea uz prodaju Boacija je trebalo da se kupe vezni igrac i pravi spic. I to pitati Milojevica koja dva igraca ohoces na tim pozicijama imamo oko 5-6miliona.

avatar
Comandante
Friday, 27.09.2019
19:44

Ovi koji nisu prijavljeni za ligu sampiona sada se svete i miniraju Milojevica,Ben,Gajic........

avatar
riquelme
Saturday, 28.09.2019
23:43

Ma daj ne pricaj gluposti. Coveku je Ben glavni igrac i jedini koga je trazio od kada je dosao. Coveku stala knedla kada su ga pitali o njegovom odlasku. Gajic cekao celu polusezonu da bi bio prvi bek. To su profesionalci. Ali i zasto ako je neko tako glupo odradio transfer zasto ih ne bi busili ali to se ne radi tako. Prvo zato sto bi bili u ozbiljnom problemu ali da odbiju dobre ponude iz slabijih liga gde bi imali i vece pare i oni i Zvezda nego izaberu manje pare za Zvezdu a za njih slicne, sto da ne... I treba. Pusti ti vise tu pricu ja tebi leba preko pogace a ti meni da sam smrad i izdajica ako se pobunim za ono sto mi pripada. Nikada mi nece biti jasni ljudi koji kritikuju igrace koji traze svoje pare... Pa ima li posla na kom si radio a nisi trazio svoje pare. Kakav god posao bio. Zile je tu objasnio Partizanu kako se uvaljuje koska kada pocnes da busis nekoga koji ti je napravio mnogo a ti hteo da on ode u neku Vicencu za 5 puta manju platu zato sto bi oni platili koliko se trazi.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 27.09.2019
14:02

Rata nikakvog nema, ali pokusavaju da ga naprave partizanski mediji.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 27.09.2019
13:53

Poslati ga na sazrevanje u Graficar.

avatar
Friday, 27.09.2019
19:17

Brzo si zaboravio zasluge Bena za uspehe prosle sezone...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 28.09.2019
13:55

Pa ne moze on zbog svojih zasluga sebe da uzdize iznad kluba.

avatar
riquelme
Friday, 27.09.2019
20:19

Ma ti si decacic ili bar razmisljas kao decacic... Jesu li trebali da posalju i Lazovica u omladinsku skolu zato sto je posle 7-8 godinja igranja trazio svoje pare pa na kraju naprasno na pripremam ostao i bez para i bez trake ali da moze da ide na kraju sezone. Nije nego su muljatori gori nego sto je bio Nadj u istom takvom Parizanu. Sada ce jos da bude sto je Partizan razvalio pojacanje u 5 do 12 koje nije znalo gde se nalazi i pojacanje od 2 miliona koje je u fulu spremno pa posle jedne ozbiljne utakmice odmaralo 2 zato sto je za sada lagana povreda. Zasto u Graficar, zato sto je iz Olimpijakosa dosao u Zvezdu a nije otisao u neki Bazel, Salcburg, Hertu..? Ako su likovali i on i Terzic kada su doveli prava pojacanja na cemu svaka cast, mada su u sustini pravi igraci dosli na insistiranje Milojevica ali nema veze onda brate izadjes sada i kazes, sramota je sta smo uradili ovaj prelazni rok, nismo ga uradili kako treba, racunali smo da ce Terza da ubedi Bena da ode u neku tamo Tunkuziju ali nije uspeo, onda smo kupili stranca u 5 do 12 da bi bilo da smo trosli mnogo para na pojacanja a generalno smo jedino jos trbali da vratimo Krsticica ili da dovedmo naseg igraca tog kalibra i na toj poziciji za iste pare koje smo pukli za pojacanje iz druge lige Engleske gde nema 5 celih utakmica i kraj price. Malo smo se pogubili, izvijavamo se, bice tesko do januara onda cemo da ispravimo gresku, kostace nas jos par miliona ali sta je tu je... Tako se to radi ako si smeker i ako stojis iza svojih dela.

avatar
MixEr
Friday, 27.09.2019
12:59

To nit je rekao Mrkeli a i pitanje je da li je on napisao. Taj njegov navodni odgovor na nečiju prozivku se pojavio pre Mrkeline izjave. Što znači da ste vi dve stvari iskombinovali i napravili vest od toga...toliko o srpskom novinarstvu

avatar
Amar Zornic
Friday, 27.09.2019
12:35

Ovo je Ben odg navijacu koji ga je vredjao da ugra samo za pare u kom na nj post i nema veze sa Mrkelom . Zasto pisete ove netacne vesti ? Pravo pitanje je ako je Czv prihvatila ponudu po Mrkeli i ako je Ben prihvatio o cemu se onda radi i kako je propao transfer

avatar
riquelme
Friday, 27.09.2019
20:24

Kljucno pitanje je, ako si znao da ti je vazan igra zasto nisi to uradio na vreme. ili ga prodao ili ga ostavio. A ne da igrac koji je pored toga sto je odlican, poznaje klub, doveden je na inicijativu trenera, zna se sta od njega moze da se ocekuje bude ostavljen u fazonu ako ode ode ako ne sta da se radi... Niko ne prodaje ozbiljan sraf u ekipi u minut do dvanaest. A svakako se ovo moze gledati i kao nastavak na pitanje koje si postavio posto je vise nego na mestu. Nego nema to ko da pita... Vidis da sve informacije kao eksluzivu imaju tabloidi...

avatar
Amar Zornic
Saturday, 28.09.2019
22:32
avatar
Südkurve München
Friday, 27.09.2019
12:25

Na cijem je to profilu napisao ?? Na njegovom, sigurno nije, osim ako nije obrisao

avatar
k1b0q1
Friday, 27.09.2019
12:50

Ovo nije odgovor Bena na Mirkelinu izjavu, nego njegov odgovor na jedan komentar na njegovoj slici koju je objavio. Ovo veze nema sa Mrkelinom objavom.