Razgoropadio se Partizan!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.02.2015.
19:47
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije ostvario je ubedljiv trijumf na osmoj kontrolnoj utakmici igranoj u sklopu priprema u Antaliji. Crno-beli su u petak savladali mađarski Đer a Stefan Babović je presudio rivalu udarcima sa bele tačke.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana odigrali su u petak poslednju kontrolnu utakmicu na pripremama u Antaliji a čini se da je mađarski Đer platio ceh za sve ono što izabranici Marka Nikolića nisu uradili na prethodnih sedam utakmica.

Lider Jelen Superlige savladao je devetoplasiranu ekipu mađarske lige rezultatom 4:0 (1:0) a golove za Partizan postigli su Stefan Babović, Nikola Drinčić i Nikola Ninković.

Partizan - Lukač, Bandalovski, Petrović Nemanja, Ćirković, Balažic (od 75' Stevanović), Drinčić, Brašanac, Babović, Ninković, Živković Andrija (od 80' Marinković), Kojić (od 80' Šaponjić).

Dva gola crno-beli su postigli sa bele tačke a siguran egzekutor bio je povratnik u redove Partizana Stefan Babović.

Vodeći gol Babović je postigao u 33. minutu susreta, a pola časa kasnije Drinčić je duplirao prednost crno-belih, da bi Babović još jednim golom sa bele tačke povisio na 3:0.

Tačku na ubedljiv trijumf stavio je Nikola Ninković u 86. minutu a "poker" u mreži Đera označio je i kraj priprema za crno-bele koji se u subotu vraćaju za Beograd.

"Parni Valjak" je na osam odigranih utakmica u Antaliji ostvario samo dve pobede ali je pozitivna okolnost ta da su obe zabeležili u poslednja dva susreta protiv Maribora i Đera.

Vicešampion Srbije pokušaće do kraja dana da angažuje još jednog napadača kako bi nadomestio odlazak Danka Lazovića i Petra Škuletića a prvi takmičarski meč Partizan igra naredne subote protiv Voždovca na domaćem terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke