Razigrani Partizan, majstorija Filipa Stevanovića, povratak legende, ali šta se dešavalo na klupi?

Autor: Darko Mitrović
subota 30.05.2020.
19:27
Izvor: Sportske.net

Ubedljiva pobeda Partizana na početku ove završnice sezone kojaje bilau prekidu oko dva i po meseca.

Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©
Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

U meču 27. kola Linglong Superlige, Partizan je večeras pred praznim tribinama u Humskoj, ali uz podršku svoje legende Saše Ilića iz lože, savladao lučansku Mladost rezultatom 4:1.

Od samog početka crno-beli su počeli da ređaju šanse, Lazar Maković je već u prva dva i po minuta mogao dva puta da se upiše u strelce, ali nije bio precizan.

Nedugo zatim i Asano je bio u odličnoj poziciji, gađao je preko gola, ali nije se dugo čekalo na vođstvo Partizana.

Igrao se 12. minut, lepa akcija koju jedodatno ulepšao Asano vojom asistencijom petom za Markovića, a ovaj rutinski šalje loštu u mrežu - 1:0.

Sedam minuta kasnije prednost Partizana je duplirana. Ovoga puta Natho je asistirao za Asana koji je elegantno obišao golmana i pogodio mrežu - 2:1.

Usledio je period hrabrije igre Lučanaca, koji su preko Odite u 23. minutu smanjili na 2:1 posle kornera i kiksa Uroša Vitasa i tim rezultatom se ušlo u drugo poluvreme.

U nastavku, Sadik je iznudio penal koji je sam pretvorio u gol u 62. minutu, a par minuta kasnije izašao je i Sadik i Natho, koji je bio vidno nezadovoljan nečim, verovatno što mu Sadik nijeprepustio izvođenje penala. Trener Milošević je na klupi obavio razgovor sa Sadikom.

Do kraja, majstorija Filipa Stevanovića u 70. minutu, sjajan dribling, a onda i veoma precizan udarac sa ivice kaznenog prostora u donji levi ugao gola gostiju - 4:1.

Imao je Partizan još izglednih prilika, preko Matića, pa Nemanje Miletića, ali ''petarda'' je izostala.
-
Baner 8
- 
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke