Reakcija sa neočekivanog mesta: ''Piper pomogao Partizanu''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.09.2020.
17:39
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Mnogo je problematičnih situacija bilo u srpskom fudbalu i do sada, ali tek se isključenje fudbalera Rada ispostavilo kao povod da se i on oglasi.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Partizan je sinoć na debiju Aleksandra Stanojevića savladao ekipu Rada sa 3:0, a posao crno-belima bio je olakšan od 50. minuta, kada je sudija Petar Piper isključio fudbalera Rada Nikolu Đorića, pri rezultatu 1:0.

Đorić je tada zaustavio prekršajem Umara Sadika, u situaciji kada je napadač Partizana imao otvoren put ka golmanu Dušanu Markoviću.

Međutim, danas se u izjavi za ''Žurnal'' oglasio bivši sudija Žarko Anđelković, čijih se reakcija na brojne sporne situacije u domaćem šampionatu do sada ne sećamo.

Iz nekog razloga, odlučio je da prokomentariše baš ovu situaciju, ali možda se ispostavi da je ovo samo početak njegovih stručnih analiza spornih situacija i ubuduće.

''Piper je pogrešio, tu nema sumnje, i tako pomogao Partizanu. Očigledno je bilo da je napravio previd, kao i njegov pomoćnik. Mada je najviše greška Pipera.

Sa desne strane je imao igrača koji je mogao da stigne loptu. Pomoćnik je takođe mogao da signalizira i da pomogne glavnom'', izjavio je Anđelković.
-
Baner 9
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Sunday, 13.09.2020
20:58

I desi se još jedan bata djora ničim izazvan al ne slučajno i sa jasnim namerama....idi andjelkovicu u rupu u kojoj si bio do sada i pozdravi tvoje nalogodavce

avatar
Silent
Sunday, 13.09.2020
19:35

Kad im nije pomogao pa partizan je jedini klub koji nikada nije zasluzeno trofej

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 13.09.2020
19:11
avatar
paok
Sunday, 13.09.2020
19:07

Sto se nisi oglasio posle startova Sanoga i Boacija.

avatar
Taribo West
Sunday, 13.09.2020
18:56

I sad je ovo kao slučajno da Anđelković komentariše suđenje. Vidi se namera, pomoglo se Zvezdi, ali eto sad pomaže se i Partizanu. Sramota od sudijske organizacije, sramota u FSS... Pa dva igrača su završila u bolnici sa teškim povredama, a igrači Zvezde nisu dobili crvene kartone. Kako to Anđelkoviću nisi komentarisao?

avatar
Man united
Monday, 14.09.2020
19:07

Ја не видим како се то помогло Звезди у овом колу. Само зато што ВВВ манипулатори тврде да се за старт на лопту може добити црвени, не значи да је то истина. И какве везе има да ли је неко завршио у болници? Сон је прошле године преломио Гомешу ногу на 2 дела буквално. Отворени прелом, не може гадније да буде. Судија му је исхитрено дао црвени, али му је фудбалски савез касније избрисао тај црвени. Значи, није битан интензитет повреде већ несмотреност, агресивност, намера и све остало што иде уз то. Не заборави да се овај старт Санога десио при резултату 3:0 кад је малтене решена утакмица. Битно је само да се спинује до бесвести.

avatar
k.na.bicikli
Tuesday, 15.09.2020
09:56

Smarate sa pricom...kome se koliko pomaze a niko da spomene kako je cukarickom ili docicu..

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Sunday, 13.09.2020
18:24

Prvo Partizan je taj koji je oštećen za čist gol Lazara Markovića upravo na grešku pomenutog pomoćnika, a isti je zaustavio i Asana u stopostotnoj šansi za gol. Drugo crveni karton pokazan igraču zvezdine koalicione filijale je opravdan po dva osnova: 1. zato što je igrač imao želju samo da startuje na Sadika, a ne i na loptu tj. zbog namere, 2. Sadik bi se našao u izglednoj šansi za gol da nije srušen.

avatar
Gogi-11
Monday, 14.09.2020
16:20

Pa vi bre i kad pobedite vidite samo crno opet vi osteceni??? Jeste ali u glavama od prevelike hladnoce i dugih zima unazad 3 god....

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 13.09.2020
17:43

Je l' nekome ovde nesto mozda i dalje nije jasno posle svega?