Reakcije iz Crne Gore: "Srbija protutnjala Podgoricom"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.10.2018.
10:49
Izvor: Sportske.net

Crnogorski mediji svesni da je bolji tim slavio na stadionu pod Goricom.

Beta/AP Photo/Risto Božović
Beta/AP Photo/Risto Božović

Povezane vesti

Fudbaleri Crne Gore i Srbije odigrali su u četvrtak uveče istorijsku utakmicu, prvu međusobnu od raspada državne zajednice.

Golovima Aleksandra Mitrovića "Orlovi" su slavili rezultatom 2:0 i napravili krupan korak ka osvajanju prvog mesta u Grupi 4 Lige C UEFA Lige nacija.

Crnogorci ne mogu da budu zadovoljni rezultatom, niti prikazanom igrom, a mediji u komšijskoj državi realni su kada su ocene sinoćne utakmice u pitanju.

"Nikad gora Crna Gora - Mitrogol lansirao Srbiju", pišu podgoričke "Vijesti".

Portal pomenutog podgoričkog lista piše još da je utakmica imala istorijski karakter i da su viđeni istorijski trenuci, ali da je Crna Gora "pala bez ispaljenog metka".

"Crna Gora je želela mnogo, a uradila je malo, premalo - odigravši verovatno najslabiju utakmicu u eri Ljubiše Tumbakovića na klupi", pišu "Vijesti".

Naslovi i izveštaji u ostali medijima su vrlo slični. Apostrofira se sjajna partija Aleksandra Mitrovića i činjenica da je Srbija zasluženo slavila u Podgorici.

"Crna Gora podbacila, Mitrović matriao 'Sokolove'", piše portal "CDM".

Gotovo identična konstatacija kao u "Vijestima", navodi se da je sinoćna partija bila najlošija od kada je Ljubiša Tumbaković seo na klupu "Sokolova".

Priliku za popravni Crnogorci će imati u nedelju kada gostuju Litvaniji, a priliku da se revanširaju Srbiji u novembru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke