'Recko' prekinuo ćutanje i odmah raspalio po Partizanu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 21.12.2018.
09:41
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Više od mesec dana prošlo je od momenta izricanja drakonske kazne treneru i predsedniku Dinama, a u prvom obraćanju medijima Dragan Antić odmah opleo po Partizanu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Početkom novembra Disciplinska komisija FS Srbije izrekla je treneru i predsedniku Dinama iz Vranja Draganu Antiću drakonsku kaznu zbog ponavljanja prekršaja.

Disciplinci su 'Recka' udaljili iz fudbala na 15 meseci, a Antić je posle toga uložio žalbu i zaćutao. Nepunih nedelju dana nakon završetka prvog dela sezone prvi čovek Dinama ipak je odlučio da progovori.

U razgovoru za "Žurnal" Dragan Antić je otkrio planove Dinama za prolećni deo sezone i odmah potkačio Partizan.

"Nema bele zastave u našim rukama. Dinamo zaslužuje Super ligu i to ćemo dokazati na proleće. A, prvi, privremeni, radovi, biće vidljivi već u narednim danima", tvrdi Dragan Antić.

Prvi čovek Dinama objasnio je da će igrački kadar doživeti kompletnu rekonstrukciju. Veliki broj igrača pakuje kofere, šest pojačanja trebalo bi da bude angažovano do kraja godine, a uveliko su u toku i radovi na stadionu "Jumko" kako bi Dinamo na proleće svoje utakmice kao domaćin igrao u Vranju.

Nezaobilazna tema bila je i utakmica sa Partizanom posle koje su se određeni igrači našli na udaru kluba.

"Višem tužilaštvu u Vranju predali smo predmete protiv golmana Uroša Đurića, Jovana Zucovića i Lazara Đokića. Postoje opravdane sumnje protiv sve trojice da su se bavili nečasnim radnjama, u sukobu sa sportskim rezonima", kaže Antić.

Pomenuti igrači su supendovani, a Antić i Dinamo se neće zaustaviti na ovome. Tužba će biti podnesena i protiv voditelja i urednika "Partizanovog Vesnika" Željka Pantića.

"Podnećemo prijavu i protiv novinara sa TV Partizan. Da barem na sudu dobijemo satisfakciju za sve neistine, izrečene poslednjih dana na adresu našeg kluba. Dinamo je čistiji od Partizana, to garantujem! Neću skrštenih ruku slušati bolesne konstrukcije i laži uperene ka Dinamu", poručuje 'Recko'.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 22.12.2018
12:32

Samo se vi igrajte komentarima i izigravajte anđele čuvare sprske fudbalske mafije.

avatar
jfvr
Friday, 21.12.2018
17:26

Ti si Recko poznat po poštenju, naročito dok si harao po Nemačkoj..... Ne laprdaj majke ti....

avatar
Pipo Inzagi
Friday, 21.12.2018
11:20

Ko nije čistiji od partizana???????Možda juventus i barselona....

avatar
Südkurve München
Friday, 21.12.2018
11:16

Pravda za Recka !!!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 21.12.2018
11:13

Kakav nadimak, takva i kreatura.