Rekorder Đurđević odgovorio ''zluradim ljudima'': ''Izabrao sam pravi klub!''

Autor: Beta Beta
nedelja 11.12.2016.
23:52
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Uroš Đurđević rekao je da mu je drago da je postao novi rekorder Super lige po najbrže postignutom golu u ovom takmičenju, i ocenio da je het-trik protiv Čukaričkog "nagrada za mnoge ružne stvari" koje su mu se dešavale.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Đurđević je postigao golove u 11. sekundi, kao i 50. i 61. minutu u pobedi protiv Čukaričkog 3:1.

"Za rekord sam saznao neposredno po ulasku u svlačionicu i naravno da mi je drago, jer rekord je rekord. Što se tiče golova, oni su mi nagrada za mnoge ružne stvari koje su mi se dešavale u prošlosti, koje sam uz porodicu i devojku izdržao",
rekao je Đurđević za sajt kluba.

On je ocenio da je u Partizanu pronašao pravi klub.

"Uz sve treninge sa ekipom trenirao sam i individualno. Tu su, naravno, bili i ljudi koji sada vode moju karijeru i koji su ludački verovali u mene, iako je bilo i onih zluradih koji su rekli da nisam dobar igrač, da sam problematičan. Na žalost tih ljudi, izabrao sam pravi klub, imam stručni štab koji me poštuje, hvala Bogu igram dobro, dajem golove, Partizan diže formu", rekao je on.

Đurđević je kazao da je pobeda nad Čukaričkim uspeh cele ekipe, kojoj je zahvalio na pomoći.

"Hvala Bogu, samo da me zdravlje posluži i trudiću se da nastavim u istom ritmu. Bez obzira kako vama to izgleda, ali meni je ekipa na prvom mestu. Zamislite da je nekim slučajem, ne daj Bože, bilo 3:3. Šta bi značila moja tri gola? Ništa", rekao je Đurđević.

Nekadašnji igrač Rada rekao je da će uvek davati sve od sebe za tim.

"Rekao sam skoro i sada ponavljam – mogu da odigram loše, mogu da promašim zicer, mogu da imam golgeterski post (ne daj, Bože), ali uvek ću ginuti, izgarati, neću štedeti ni sebe, ni druge.

Nisam neko ko teatralnošću skreće pažnju na sebe. Teren je moja istina i tu dajem sve od sebe, pa i preko toga. Iskreno hvala navijačima na ovacijama”,
rekao je Uroš Đurđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #47
Monday, 12.12.2016
19:03

Pre dolaska u Partizan: -došao sam zbog Nikolića- ; sada: -izabrao sam pravi klub- ; a uskoro i: -Volim Partizan!-

avatar
Partibrejker
Monday, 12.12.2016
10:46

Šteta što nije igrao protiv Vojvodine.

avatar
Monday, 12.12.2016
09:08

Ne boj se, sine, oprostili smo ti mi vec. Nikolicu, nemoj Jevtovica i Bozinova u cetvrtak ako Boga znas, narocito ne Bozinova!

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Monday, 12.12.2016
00:53

Steta sto i dalje po kaficima pratis klub koji ti je u srcu i navijas :D

avatar
Petar Petar
Monday, 12.12.2016
01:29

Kakve to veze ima sve i da je na severu na svakoj utakmici dok igra dobro i daje golove tamo gde trenutno jeste? Dobija kintu za to sto radi i za sada radi odlicno, sve ostalo su nebitne stvari. Ljubav je ljubav, posao je posao. Samo sa takvim stavom moze da napreduje, a te fore su price na koje se pale klinci i propali sportisti. Djurdja samo neka cepa na terenu i neka nastavi da daje 100%, a sta radi u slobodnom vremenu je njegova stvar sve dok Partizan nema stetu od toga. Svi zadovoljni i on i mi, a vidim i vi, znaci svima lepo...

avatar
zoran pfc
Monday, 12.12.2016
03:10

A ti znas,pametnjakovicu!!!!!