Rešena 'enigma' - Evo zašto je Zvezda ostala bez Đurđevića!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.12.2016.
09:13
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Mladi reprezentativac Srbije Uroš Đurđević pokazao se kao pun pogodak Partizana u letnjem prelaznom roku, zbog čega se i mnogi navijači Crvene zvezde i danas pitaju kako je propao već viđen transfer na "Marakanu".

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Bivši fudbaler Rada, Vitesea i Palerma Uroš Đurđević (22) letos je doneo odluku o povratku na domaću scenu, što je definitivno bio logičan potez ako se ima u vidu da mu je karijera krenula silaznom putanjom u ranoj fazi.

Mladi reprezentativac Srbije letos je bio na pragu prelaska u Crvenu zvezdu, neki portali bliski klubu već su ozvaničili njegov prelazak na "Marakanu", a onda se dogodio veliki obrt.

Priča oko angažovanja Uroša Đurđevića polako je pala u drugi plan u Ljutice Bogdana, da bi u smiraj letnjeg prelaznog roka odjeknula vest da je mladi napadač dogovorio saradnju sa Partizanom!

"Nema žala. To je zaboravljena priča za nas. Možda se ne bi uklopio ili mu više odgovora stil igre Partizana" kaže na tu temu sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević.

U razgovoru za "Sportski žurnal" Raosavljević je još otkrio i to kako je došlo do okončanja pregovora i koji je bio razlog što Uroš Đurđević na kraju nije zaršio u Zvezdi.

"Priča je završena u stilu: 'Javiće se, neće se javiti'. Hteli smo da ga doveemo, ali nismo mogli više da čekamo" objasnio je operativac Crvene zvezde.

Pokazalo se da je Crvena zvezda pogrešila što nije bila strpljiva jer je Uroš Đurđević doživeo fudbalsku renesansu u Partizanu o čemu svedoče i njegove brojke od 8 postignutih golova na 13 odigranih utakmica.

"Verovatno je hteo da vidi ponude iz inostranstva, mi nismo mogli da ga čekamo. Izabrao je Partizan, neka mu je sa srećom i tu je kraj priče" zaključak je Blaža Raosavljevića.

Čini se ipak da navijači Crvene zvezde posle ovakvih izjava neće tako lako zaboraviti na činjenicu da je bilo potrebno samo malo više strpljenja da bi momak koji je karijeru započeo u mlađim kategorijama kluba sa stadiona "Rajko Mitić" ponovo obukao crveno-beli dres.

Uroš Đurđević je ove jeseni na šesnaest odigranih utakmica u dresu Partizana i mlade reprezentacije Srbije postigao 14 golova što svedoči o tome da je mladi napadač bio vredan čekanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar-Saša Drmonjić
Friday, 09.12.2016
23:21

Mislim da ovaj momak može da igra samo u našoj ligi,to mu je limit,daj da ga vidimo na proleće pa da ga komentarišemo,ovako je nerealno...

avatar
Anderton
Wednesday, 07.12.2016
12:28

Mislim da ovo nije istina, ali kako god. Sreća za nas.