Revija promašaja u Humskoj! (POLUVREME)

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 01.08.2019.
21:48
Izvor: Sportske.net

Velšani se ne daju.

Darko Gajić/Sportske.net
Darko Gajić/Sportske.net

Povezane vesti

Nakon prvih 45 minuta u Humskoj nije bilo golova na meču između Partizana i Konas Kija.

"Parni valjak" je u meč ušao kao apsolutni favorit, imao je i apsolutnu terensku incijativu, ali promene rezultata nije bilo.

Najbolje dve prilike propustio je Umar Sadik.

Visoki napadač se već u devetom minutu našao u sjajnoj prilici nakon asistencije Tošića, ostao je sam pred golmanom Konasa i nije uspeo da ga savlada.

Mogao je Partizan da stigne u vođstvo i u 22. minutu nakon akcije sa leve strane, Sadik nije uspeo da zatrese mrežu rivala.

Izglednu priliku nije krunisao golom ni u finišu meča kada nije iskoristio izlazak golmana Velšana, pa je njegov udarac nakon bloka očišćen tik ispred gola.

Nije se dalo Partizanu da postigne gol, Konas Ki praktično da nije ni stigao do gola Stojkovića, te nema sumnje da ćemo i u drugom poluvremenu gledati sličnu sliku u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
paok
Thursday, 01.08.2019
22:05

Onom Sadiku treba 100 sansi za gol. Najbolje da se nadje na jedno metar od gola a da golman nije tu, onda bi ga verovatno dao.

avatar
petar000
Thursday, 01.08.2019
21:58

Znalacki odigrano poluvreme, nema sta... Prosto zacudjuje preporod Partizana u odnosu na prethodne sezone (kad bi se zajebavali). Eeee, moji vi pa mi sa ovim tupkanjem u mestu u nasoj ligi ove sezone ima da budemo na -50 bodova iza Zvezde. Kome cete gol vi da date sa ovim igranjem u pet metara i sa masenjem svega i svacega?