Rikardo: "Moramo potpuno dugačije, da im pokažemo šta umemo pred našim navijačima"

Autor: Sportske Net
subota 21.08.2021.
11:45
Izvor: Sportske.net

Veruje u prolaz fudbaler.

FK Partizan/Sandić FOTO
FK Partizan/Sandić FOTO

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u četvrtak u revanš meču plej-of kvalifikacija za Ligu konferencija dočekuju ekipu Santa Klare. Crno-beli pred susret u Beogradu imaju gol zaostatka, jer su na gostovanju u prvom meču izgubili 2:1.

Rikardo Gomeš veruje da će tim izboriti prolaz dalje. 

Nismo mogli da igramo onako kako umemo. Ne znam šta se desilo, nismo pokazali agresivnost koju inače pokazujemo, nismo igrali onako kako inače igramo. Ipak, mislim da je sve još uvek otvoreno. Izgubili smo, ali smo postigli gol, tako da je sve otvoreno za revanš. Uradićemo sve da promenimo rezultat“, poručuje.

Fudbaler je devet godina igrao u Portugalu i protivnik mu je poznat. 

Gledao sam njihove utakmice, imaju dobre igrače, kao što smo videli. Mislim da nam je najviše nedostajala agresivnost. Da smo igrali onako agresivno kako umemo, mogli smo da stvorimo više šansi i postignemo gol“, istakao je.

Rikardo ne nalazi druga opravdanja za poraz, osim loše igre njegove ekipe.

Nije bio problem u vlažnosti i terenu, nego u timu. Nismo igrali dobro, moramo da razmislimo o ovoj utakmici i vidimo gde smo pogrešili da bismo to popravili do sledećeg susreta“.

Partizan je igrao bez Pantića i Zdjelara.

To su dva standardna igrača, igrali su svaku utakmicu. Međutim, mi tu ništa ne možemo, sem da ih čekamo da se vrate. Nadam se da će nam se Zdjelar uskoro pridružiti, znam da Pantić ne može još neko vreme. Svaki igrač nam je od pomoći“, rekao je Gomeš.

Revanš meč na programu je od 21 sat u četvrtak na stadionu Partizana.

Oni su samouvereni, pustili smo ih da igraju kako su oni želeli, nismo bili dovoljno agresivni. Moramo igrati potpuno drugačije, moramo da pokažemo šta umemo pred našim navijačima. Moramo da pobedimo!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke