Ristić: "Ne može bolje od ovoga!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 20.06.2015.
18:32
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Omladinski reprezentativac Srbije Mihailo Ristić koji nije putovao sa nacionalnim timom na Mundijalito zbog operacije krajnika čestitao je izabranicima Veljka Paunovića i poručio da jedva čeka da ih vidi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vezni fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić nije dobio priliku da zajedno sa svojim reprezentativnim kolegama bude deo spektakla kakav je Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina zbog operacije krajnika.

Rutinska operacija koja se obično može odložiti sprečila je Ristića da bude deo šampionske generacije ali je mladi fudbaler mislima stalno bio uz svoje reprezentativne kolege.

"Bila je veoma teška utakmica. Brazil je izuzetan rival, verovatno najbolji od svih protiv kojih smo igrali na ovom svetskom prvenstvu. Svetski smo šampioni! Ne znam šta drugo da kažem, od toga bolje ne može" rekao je Ristić.

Među omladinskim reprezentativcima koji su u subotu učestvovali u osvajanju titule prvaka sveta nalaze se četvorica fudbalera Crvene zvezde koje Mihailo Ristić jedva čeka da vidi.

"Još sam pod utiskom. Treba ih pustiti da ovaj uspeh proslave na miru. Jedva čekam da se vrate u Beograd, da se i ja vratim, da im čestitam ljudski i da zajedno to proslavimo" poručio je Ristić.

Ekspedicija Fudbalskog saveza Srbije doputovaće sa Novog Zelanda u ponedeljak kada će ispred Skupštine grada Beograda biti uprilićen doček za šampione sveta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bata
Saturday, 20.06.2015
20:22

Moga si na operaciju,sa medaljom,za koji dan.

avatar
Nikola Spasic
Saturday, 20.06.2015
19:11

istina je jedna i stoji da ce ristic i jovic do kraja zivota zaliti zbog svega nastalog i onog sto se izdesavalo jer ipak ce ovaj tim uci u istoriju i ispisati je zlatnim slovima a tamo nazalost njihovih imena i prezimena nece biti kao i u slucaju pantica ali zivot je igra, ovakve situacije se desavaju svuda u svetu pogotovo u sportu a koje kriv u ovom trenutku je najmanje vazno.pozdrav

avatar
Povratak kraljaBAN23
Saturday, 20.06.2015
20:20

Ko je kriv zašto ova tri igrača nisu igrala na SP U20 je veoma važno i te ljude treba odstraniti iz srpskog fudbala.

avatar
Poznavalac
Saturday, 20.06.2015
18:53

Ha ha,koji gubitnici su ovaj ristic i jovic.nagovorio ih terza da ne idu na SP i kajace se do kraja zivota zbog toga.tako im i treba.

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 20.06.2015
18:44

Terza ti je upropastio najblistaviji momenat u karijeri.Hvala mu neizmerno.Posle neka očekuje od tebe da gineš za kllub,da oprostiš dugovanja i da se vratiš na pozajmicu.