Rodić: ''Uz zvezdaše sve je lakše''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.07.2022.
14:23
Izvor: Beta

Jedva čeka meč sa Pjunikom, najavljena je spektakularna atmosfera na tribinama.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić rekao je danas da je prezadovoljan kako je ekipa počela sezonu, kao i da očekuje pun stadion u utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Prezadovoljan sam kako smo otvorili sezonu. Svaka pobeda je veoma važna, kako za samopouzdanje, tako i za što bolji ritam u nastavku. Mnogo različitih strelaca i nekoliko goleada obećavaju pred najvažnije izazove i avgust koji će biti 'paklen' za nas, što se tiče utakmica. Zbog toga nam treba pun stadion, već sad u sredu, jer uz zvedaše je sve lakše", rekao je Rodić, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u sredu ekipu jermenskog Pjunika, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Zvezda je u Super ligi Srbije u prva četiri kola ostvarila maksimalan učinak, a Rodić je u pobedi nad Radnikom iz Surdulice (6:0) odigrao 200. meč za crveno-bele.

"Za mene je protiv Radnika bio jubilej od 200 odigranih utakmica i ponosan sam na taj učinak u Zvezdinom dresu", dodao je odbrambeni igrač.

Rodić je istakao da poštuje svakog protivnika, pogotovo u Ligi šampiona gde igraju sa prvacima država, koji imaju iskustva u osvajanju titula.

"Ipak, znamo i mi sve to, a u sredu ćemo nadam se imati i pun stadion koji je naš adut protiv svih. Oduševljen sam idejom da svi dođu u Zvezdinim dresovima. 'Marakana' će tako biti praktično obojena u crveno-belo, što je kreativan način pružanja podrške. Jedva čekam da vidim kako će to izgledati i nadam se punom stadionu u sredu", zaključio je Rodić.

Meč između Crvene zvezde i Pjunika na programu je u sredu od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke