Roma objavila u izveštaju, Partizan je otkupio Sadika pod ovim uslovima!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 28.02.2020.
22:35
Izvor: Sportske.net

Crno-beli se nadaju dobroj zaradi na Umaru Sadiku.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Umar Sadik je bio jedan od najboljih fudbalera Partizana u prvom delu sezone, pokazao je neverovatan potencijal, često je sa lakoćom postizao golove, ali je bilo i mečeva gde se propisno brukao ispred gola protivnika.

Uglavnom, radi se o neverovatnom potencijalu i zbog toga je Partizan odlučio da otkupi ovog fudbalera, što je objavila i Roma u svom izveštaju.

Cena je, kako se i pisalo, milion i 750 hiljada evra, a Roma ima pravo i na 10 procenata od sledeće prodaje.

Nigerijski napadač nije uspeo na početku prolećnog dela sezone da se upiše u strelce, a novu priliku će imati u nedelju od 18 časova kada Partizan gostuje Crvenoj zvezdi u večitom derbiju.

Umar Sadik je do sada u sezoni postigao 16 golova, a ima i 13 asistencija.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Saturday, 29.02.2020
11:16

Cekaj, ako duguju novac onom Nigerijcu, pa Tosicu, a vrlo verovatno i ostalim fudbalerima, kako onda inaju 1750000 evra za Sadika, a nemaju novac za isplatu ostalih fudbalera 🤔🤔🤔🤔

avatar
magister
Saturday, 29.02.2020
02:54

Ovo bi zaista neko morao da proveri. Jako dobro se sećam šta je objavljeno kad je Sadik došao. Bilo je 100h unapred + 1.6m ukoliko ga otkupimo (sa verovatno igrom reči - do 30. juna ili 30. juna). Ispalo je da je Sadik - igrač sa potencijalom. Zasluga što je dovoden je - Savina, jer ga je on tražio i izgleda dogovorio osnovne, te prve uslove. A onda, 6 meseci pre isteka roka za otkup, potpisuje se novi ugovor i Rimljanima se poklanja 10% od sledećeg ugovora?!!! Da je takav ugovor napravio neko za koga važe zakoni, već bi bio pod istragom. Ali...

Pregovore je vodio i ovlašćenja (valjda i obaveze) imao - Vazura, pravnik sa platom od oko 250h evra godišnje!!! To je za naše uslove pravničkoadvokatski Mesi, Nejmar ili Ronaldo. Samo što, Mesi, Nejmar i Ronaldo jesu preplaćeni, sve su to nenormalne sume, ali oni stvarno znaju da igraju fudbal i na tržištu fudbalera su u vrhu zbog svog kvlaliteta. A Vazura? Da li on u svetu pravnika i advokature i menadžerisanja ima u svom prethodnom životu takve rezultate i uspehe da je normalno da dobija 250h, otkako je došao u Partizan? Prvi posao posle fakulteta - vlada, sledeći Partizan. Prosečnjak, koji da nije SNS kadar, borio bi se da se zaposli negde za 30 do 35h dinara mesečno, što bi bilo oko 3 do 3.5h evra na godišnjem nivou. Ali, kad te pošalje Onaj, onda se tih 3.5 pretvori u 250h i plus te hvale kako si genijalan. Taj debeli daj bože da je šutnuo loptu 3x u prethodnom životu, a sad - vodi Partizan. Bravo!