Ruka ruci! Lalatović doneo odluku, a uskoro će i ''ozbiljna fudbalska imena''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.06.2019.
22:30
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Rešena dilema koja je trajala od završetka sezone u Superligi.

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Nenad Lalatović ostaje na klupi Radničkog iz Niša!

To je večeras i potvrđeno na zvaničnom sajtu kluba sa ''Čaira'', a posle dogovora koji su postigli prvi čovek kluba Ivica Tončev i šef struke Nišlija.

''Uprkos pisanjima pojedinih medija da se Radnički 'raspada' i da se na Čairu sprema 'egzodus', navijači Radničkog dobili su lepe vesti.

Ambicije prvog čoveka Radničkog Ivice Tončeva su da klub naredne sezone napravi korak dalje u odnosu na prethodnu i u prilog tome ide i odluka da se nastavi saradnja između sa Nenadom Lalatovićem.

Umesto 'egzodusa' Radnički će od sutra krenuti sa pravljenjem ozbiljnog tima, u skladu sa ambicijama predsednika Tončeva i trenera Lalatovića'', navodi se na zvaničnom sajtu Radničkog.

S tim u vezi, Ivica Tončev je najavio dolazak na ''Čair'' i novih pojačanja, posle Milana Makarića koji je prošle nedelje došao iz Bačke kao slobodan igrač.

''Nastavak saradnje sa Nenadom Lalatovićem znači da od sutra krećemo sa ozbiljnim pripremama za osvajanje trofeja sledeće sezone, a klub će se koncentrisati i na visoke domete u kvalifikacijama za Ligu Evrope'', rekao je Ivica Tončev i dodao da u narednim danima ''sledi dolazak ozbiljnih fudbalskih imena na stadion Čair''.

U protekloj sezoni Radnički je osvojio drugo mesto u Superligi, a u Kupu je stigao do polufinala, gde je eliminisan u dvomeču sa Partizanom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 05.06.2019
10:55

Lalate samo nastavi tamo gde si stao, a posle ces na klupu svoje Zvezde.

avatar
riquelme
Wednesday, 05.06.2019
02:48

Samo napred! U najavi ce biti dobar trener samo ako je pametan da investira u sebe i poradi malo na ponasanju ili lepse receno teperamentu. Klasican primer dokazanog trenera koji je prevazisao nasu ligu jos pre par godina. Borac je njegov magistarski rad. Neka uzme kup sledece sezone neka poradi na svojim manama koje nisu trenerske i moze u ligu petice.

avatar
RašaNoviSad
Tuesday, 04.06.2019
23:56

a radovan krivokapić ostaje trener voše