Rusi najavljuju težak udarac za Zvezdu?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.04.2020.
20:02
Izvor: Sportske.net

Sve je još uvek na nivou medijskih spekulacija, ali šta će biti ako ovo potraje?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Tekst koji je danas odjeknuo ne samo u Rusiji, nego i u našoj zemlji objavio je ruski portal ''Nevasport'', koji najavljuje mogućnost da kompanija ''Gasprom'' odustane od nekih sponzorstava u sportu zbog aktuelne krize koja je izazvana pandemijom koronavirusa.

Pomenuti portal ističe da su akcije kompanije u padu i da za ''Gasprom'' fudbal najverovatnije neće imati isti prioritet kao do sada.

''To ne znači da će Gasprom naglo prekršiti sve fudbalske i sportske ugovore. Međutim, neki će trpeti. Vredi pomenuti i to da će kompanija ostati sponzor Zenita i Lige šampiona'', navodi se, između ostalog, u tekstu.

Ova kompanija sponzoriše veći broj klubova, među kojima je i Crvena zvezda, a ''Nevasport'' procenjuje da bi baš srpski šampion mogao da pretrpi najveći udarac.

''Konzervativizam se manifestuje u opštoj politici, a to je da Gaspromnjeft sponzoriše klubove kao što su Crvena zvezda i Omsk Avangard. A ako hokejaški klub ima potencijala za naredne godine, nije jasno zašto su Srbi potrebni kada će ceo svet posle pandemije redukovati finansije i plašiti se većeg prisustva događajima. Sasvim je moguće da će Crvena zvezda biti prvi kandidat kome će biti suspendovana saradnja, možda privremeno'', procenjuje''Nevasport''.

Podsetimo, večeras na Zvezda TV gostuje generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić, možda to bude i prilika da odgovori ruskim novinarima.
-
Bonus

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 16.04.2020
07:51

Kakva vest, na koju ce se neki prerano poradovati ali bez razloga.

avatar
deki trbic
Wednesday, 15.04.2020
21:28

Ahahahah busi ahahahha busi ahahahha busi ahahahha busi 😀😀😀