Sa OFK-om u Evropu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.01.2015.
17:40
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

OFK Beograd je proglasio najbolje pojedince u svom timu u protekloj godini, a zvanje najperspektivnijeg fudbalera ''Romantičara'' zaslužio je Nemanja Antonov.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Radi se o omladinskom reprezentativcu naše zemlje, koji je prošle godine pokazao i veliki potencijal u dresu OFK Beograda i priznanje koje je dobio od svog kluba je svakako u pravim rukama.

Toga je i sam svestan.

''Nagrada za mene predstavlja veliki podsticaj i može samo još više da me motiviše da nastavim da radim i da treniram. Priznanje koje sam dobio je pokazatelj da sam očigledno na pravom putu i da čelnici kluba veruju u mene'', izjavio je Nemanja Antonov, a prenosi zvanični klupski sajt.

Naravno, u 2015. se od njega očekuje i veći doprinos rezultatima ekipe sa Karaburme, a on veruje da će ''Romantičari'' na proleće uspeti da izbore i plasman na evropsku scenu.

''Sa OFK Beograd-om uvek imam najviše ciljeve i želim da pronađemo put do Evrope ove godine kroz prvenstvo i da završimo među prve četiri ekipe.

Tu je i reprezentacija, sledi nam u junu Svetsko prvenstvo koje je veliki događaj za sve nas i nadam se najvišem dometu pa čak i tituli. Što da ne, pokazali smo da možemo da se nosimo sa najjačima'',
poručuje Antonov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 06.01.2015
20:45

Videli smo vase ciljeve u prvom delu sezone :D e zato nema ni vas ni njih, NIGDE, a Partizan? Pa, standardno, igra evropu, uzima bodove Totenhemu i tako to :))