Sad i matematički - Zvezda je jesenji prvak!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.12.2020.
17:53
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion će i ovu zimu provesti na čelu tabele.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

U utakmici 17. kola Linglong Superlige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde su kao gosti savladali ekipu Zlatibora u Užicu sa 1:0 i tako vratili prednost od devet bodova razlike u odnosu na drugoplasirani Partizan.

To znači da je Crvena zvezda dva kola pre kraja prvog dela sezone obezbedila osvajanje titule jesenjeg prvaka.

Gol koji je odlučio pobedika u večerašnjem meču postigao je Ričmond Boaći u 18. minutu meča. Sve se dogodilo posle slobodnog udarca koji je sa desne strane odlično izveo Spiridonović, cenmtrirao je u kazneni prostor ka Pankovu, koji je primirio loptu koja je stigla do Boaćija, a on je na najbolji način iskoristio slobodan prostor koji mu se ukazao - 0:1.

Ekipa Zlatibora tokom prvog poluvremena nije uputila nijedanm šut u okvir gola, dok je Zvezda na drugoj strani imala još par dobrih prilika preko Spiridonovića, pa preko Vukanovića, koji je odlično šutirao sa dvadesetak metara, ali zamalo neprecizno.

Na samom kraju poluvremena, veliku priliku propustio je i Veljko Nikolić, koji sa šest-sedam metara nije uspeo da savlada Čubrakovića.

U nastavku domaći su bili nešto konkretniji, ali nedovoljno da se ova Zvezdina prednost ugrozi. Crveno-beli su rutinski priveli meč kraju i osvojili nova tri boda u domaćem šampionatu.

Zlatibor: Čubraković - Jezdimirović (Miličić od 67.), Anđelković, Stamenković, Janjić (Nikolov od 59.) - Đaković, Petronijević, Krstić, Islamović - Đokić, Radović.

Crvena zvezda: Borjan – Eraković, Pankov, Degenek – Gobeljić (Gajić od 67.), Petrović, Nikolić, Spiridonović - Kanga, Radulović (Simić od 67.) - Boaći (Kanga od 75.).
-
Baner
 
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 06.12.2020
21:18

Доминација.

avatar
Realni Arthur
Sunday, 06.12.2020
19:03

Cestitke na tituli, bravo za ozbiljnost pokazanu, stvorili toliko sanse, ponekad nece lopta u gol, dva puta prazan gol ne spevamo da konkretizujemo, jednom Veljko, jednom onaj Kanga. Za mene je veliko razocarenje, Veljko, jaoo, ili mozda sam ja imao mnogo velika ocekivanja, sve uzmimam u obzir, i mladost, i iskustvo, i zelju ali ipak tu nema taj kvalitet sto sam ja ocekivao od njega. Za mene je veliko zadovoljstvo konacno dobra, ozbiljna i kvalitetna igra Pankova, Erakovica i Njegosa, Znaci mora pod hitno pojacanja, ali zaista,

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Sunday, 06.12.2020
18:55

zvezda je matematički prvak dok god zvezdini navijači sude - novi neregularan gol iz nepostojećeg prekršaja. Potpuni cirkus!

avatar
Stefan Lazović
Sunday, 06.12.2020
19:44

Do tada mozete slobodno da se vratite u svoje rupe.

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 06.12.2020
21:19

Хладно на -9, настави да нас забављаш. Циркус је пуштање твојих коментара.

avatar
Realni Arthur
Sunday, 06.12.2020
20:57

Zasto vredjas prijatelju? Koju rupu mislis bas me interesuje, kako te nije sramota da se tako obratis! Nikad nisam vredjao, ni jednog navijaca Partizana, ni kad ste bili 6 godina redom prvaci ni tad kad smo mi bili Evropski/Svetski klupski prvaci, a ni sada kad smo eto zaredjali tri titule redom. Nikada za svojih 50 godine nije me uvredio bilo koji Partizanovac/Grobar, ali eto i to doziveh!