Sada i zvanično, novi milionski transfer u Super ligi, Čukarički puni kasu!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 28.04.2022.
23:25
Izvor: Sportske.net

"Brđani" nastavljaju sa odličnim poslovanjem.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbalski klub Čukarički saopštio je večeras da je igrač tog kluba Marko Rakonjac potpisao četvorogodišnji ugovor sa Lokomotivom iz Moskve i da će se novom klubu priključiti na početku sezone 2022/23.

"Prezadovoljni smo postignutim dogovorom sa moskovskom Lokomotivom. Smatramo da je i Rakonjac napravio odličan izbor, otišao je u klub u kojem će moći da pokaže raskošni potencijal", rekao je direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Matijašević je naveo da veruje da je ovo samo početak "buduće odlične saradnje sa jednim od najboljih ruskih timova".

"Zahvalni smo i Marku, koji je produkt naše Omladinske škole. Vredno je radio, čekao i dočekao svoju šansu. Eksplodirao je ovog proleća, privukao pažnju brojnih evropskih skauta, a siguran sam da smo upravo sa Lokomotivom našli najbolje rešenje za sve tri strane", rekao je on.

"Na nama u Čukaričkom je da se sada pojačamo za narednu sezonu, planiramo da dovedemo pet pojačanja", zaključio je Matijević.

Prema jutrošnjim navodima, Čukarički će zaraditi 2,5 miliona evra.

Rakonjac je rođen 25. aprila 2000. godine u Bijelom Polju, gde je i počeo karijeru, ali je vrlo rano došao na Banovo brdo gde je prošao mladje kategorije. U drugom delu sezone, Rakonjac je bio najbolji strelac Čukaričkog, postigao je osam golova u 13 utakmica.

U novom klubu, trenutno petoplasiranom timu ruske Premijer lige, Rakonjac će nositi dres sa brojem 77.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke