Salihamidžić o navijačima Zvezde i problemima za Bajern

Autor: Beta Beta
četvrtak 29.08.2019.
21:40
Izvor: Beta

Sportski direktor Bajerna iz Minhena Hasan Salihamidžić rekao je danas da očekuje da će njegova ekipa proći u nokaut fazu Lige šampiona, ali i istakao da će u Beogradu i Pireju protiv sebe, protiv motivisanog protivnika, imati i strastvenu publiku.

EPA/CHRISTIAN BRUNA
EPA/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

"Definitivno možemo da se nosimo s ovom grupom. Očekujemo da se kvalifikujemo za nokaut fazu kao pobednici grupe, ali bićemo pametni da ne potcenimo nijedan tim", rekao je Salihamidžić.

Fudbaleri Bajerna igraće u Grupi B Lige šampiona protiv Crvene zvezde, Totenhema i Olimpijakosa, odlučeno je danas žrebom u Monte Karlu.

"U Pireju i u Beogradu nećemo protiv sebe imati samo izuzetno motivisanog protivnika, već i veoma strastvenu domaću publiku", rekao je Salihamidžić.

Trener Olimpijakosa Pedro Martins naveo je da je njegova ekipa u veoma teškoj grupi.

"U fudbalu sve može da se desi, ali mi smo u veoma teškoj grupi. Bajern Minhen je medju 10 najboljih ekipa na svetu, dok je Totenhem prošlogodišnji finalista (Lige šampiona). Daćemo sve od sebe da prodjemo grupu. Imamo veoma dobar tim, ali će ovo za većinu naših igrača biti prvo učešće u grupnoj fazi. Želimo da prodjemo dalje, ali su velike prepreke ispred nas", rekao je on.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke