Samo da Partizan konačno pobedi taj Ludogorec...

Autor: Darko Mitrović
subota 02.08.2014.
10:21
Izvor: Sportske.net

Imajući u vidu aktuelni razvoj događaja u Humskoj, za Partizan je meč protiv Ludogoreca ''biti il' ne biti''. Pobeda nad Bugarima bi, bar na izvesno vreme, situaciju u klubu učinila lakšom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle prošlogodišnja dva poraza od šampiona Bugarske i obećavajućih 0-0 ostvarenih u sredu u Razgradu, pred fudbalerima Partizana je četvrta prilika u proteklih godinu dana da konačno ostvare pobedu protiv famoznog Ludogoreca.

Bilo kakva pobeda na JNA bi u ovom slučaju bila dovoljna da crno-beli osiguraju jesen u Evropi, bilo u Ligi šampiona, ili Ligi Evrope. U suprotnom, nad stadionom u Humskoj će se ponovo nadviti ''tamni oblaci''.

Kao što je poznato, Radna zajednica preti štrajkom već u ponedeljak, ali prema informacijama iz kluba njima bi trebalo da budu isplaćena određena sredstva, kako cela ta situacija ne bi uticala i na fudbalere, kojima se, uzgred, takođe duguje...

Ipak, kako je u izjavi ''Kuriru'' naglasio potpredsednik Ratomir Babić, igrači Partizana ''imaju razumevanja'' za sve probleme koji postoje u klubu, a koji bi mogli da budu blizu rešenja ako bi se u revanšu zabeležila pobeda nad Ludogorecom.

''Momci nisu primili nekoliko plata, znaju kako je teška situacija u klubu, ali onidaju svoj maksimum i s njima nemamo nikakvih problema, pa moram i da ih javno pohvalim'', poručio je Babić.

Dakle, ''mobilizacija'' u Humskoj, meč ''koji život znači'' igra se za par dana, a ukoliko crno-beli budu na željenom nivou, moći ćemo čitave jeseni da ih gledamo, ako ne na stadionu, onda putem TV prenosa na RTS-u, oko kojih je tokom dvomeča sa Faranima u javnosti bilo dosta polemika.

Naime, novinar RTS Predrag Strajnić potvrdio je za ''Blic'' da ako Partizan izbori plasman u LŠ, svi mečevi crno-belih u evropskoj eliti biće direktno prenošeni, kao i u slučaju da budu igrali u Ligi Evrope.

Još samo da se nađe pravi recept za taj, do sada nepobedivi, Ludogorec...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke