Saopštenje FK Partizan: "Čovek loših namera se promovisao u zvezdu večeri"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 27.02.2016.
22:16
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Evo kompletnog saopštenja Partizana nakon poraza u derbiju od Crvene zvezde. Naravno, bili su veoma ljuti na glavnog sudiju meča, Glođovića.

Beta/Branislav Božić/DS
Beta/Branislav Božić/DS

Povezane vesti

Partizan je danas poražen, a svi u tom klubu smatraju da je razlog za to glavni sudija meča, Vlado Glođović.

Otuda i ovakvo saopštenje koje možete pročitati na njihovom sajtu, a koje vam prenosimo u celosti.

"Svi su se čudili delegiranju iskusnog sudije da prvi put u životu sudi večiti derbi. Posle utakmice je jasno sa kojim i kakvim zadatkom je poslat u Humsku 1.

Večeras se u Humskoj 1 obreo čovek loših namera. Čovek poslat sa samo jednim zadatkom – uniziti fudbalsku igru, sebe promovisati u neslavnu zvezdu večeri, uništiti sve dobro što odlikuje najveću utakmicu ovih prostora.

Čovek loših namera je vešto posmatrao svoj plen. Misao da se nađe u društvu odabranih, koji Partizanu nisu svirali penal dve decenije, obuzimala ga je i pomućivala ono što svaki sudija mora da ima na umu: on mora biti simbol pravičnosti i poštenja.


Prekršaj nad Nemanjom Mihajlovićem je jedan od najeklatantnijih, gotovo udžbeničkih primera u kojima se nedvosmisleno dosuđuje najstroža kazna. Ne i kod čoveka loših namera. Mirno je posmatrao i odmahivao rukom. Kao da želi da odbije bilo kakvu primisao savesti i morala, kao da su to kategorije koje načelniku Policijske uprave u Vrbasu nikada nisu bile poznate.

Tek što je Partizan poveo i kapitalizovao znatno sigurniju i ofanzivniju igru u polju tokom većeg dela prvog poluvremena, čovek zadatka je zaključio da mora energičnije izvršiti svoj deo posla.

Naknadno dosuđeni prekršaj u 25. minutu za igrače večitog rivala, dva nepostojeća ofsajda, od kojih je jedan bio krunisan poništenim golom Mihajlovića su potpis nad najbrutalnijom  krađom u istoriji večitih derbija.

Sudijska krađa je teško delo. Ova se dogodila noću, sa umišljajem. Tim teškim delom mora se pod pod hitno pozabaviti Fudbalski savez Srbije, njegovi disciplinski i drugi organi i društvo u celini. Najoštrije zahtevamo adekvatnu kaznu za počinjeno delo, pa makar počinilac bio i policajac, osoba koja je, gle apsurda, zadužena za čuvanje javnog reda i mira, a ne za njegovo remećenje pred milionskim auditorijumom Srbije
", piše na sajtu Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

111 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Borkes
Sunday, 28.02.2016
21:32

A komentari....sve sami crveni, a vas niko nigde spomenuo nije.... Kompleksi su cudo!!!!

avatar
Gaginho Ninho
Sunday, 28.02.2016
14:04

MA KAKAV COVEK KAKVE LOSE NAMERE O CEMU PRICATE ??? PA VI STE TI KOJI IMATE LOSE NAMERE,SLUCAJ ZIVKOVIC, A I DALJE IMATE LOSE NAMERE A EVO I ZASTO: UBACUJETE U IGRU NEKOG MOMKA OD 16 GODINA I PRAVITE OD NJEGA NEKOG TALENTA I VANSERIJSKOG IGRACA A MOMAK JEDAN OBICAN IGRAC KAKVOG MOZETE DA NADJETE U 3 I 4 LIGI...I SAD OD NJEGA HOCETE DA NAPRAVITE NEKOG HALILOVICA ILI GRUJICA I DA GA ZAVALJATE ZA PAR MILIONCICA STO PRE.

avatar
Gaginho Ninho
Sunday, 28.02.2016
13:50

CEKAJTE PARTIZANSKI SINOVI,PA DA LI STE STVARNO MISLILI DA POBEDITE ONAKVU CRVENU ZVEZDU ??? RADNIK SURDULICA VAM JE ZA PETAMA :)))))

avatar
Борко Михајловић
Sunday, 28.02.2016
15:35

Igrala su nam deca mojih godina sinoć. Stidite se. Nikakvu igru niste pokazali.

avatar
Gaginho Ninho
Monday, 29.02.2016
03:24

ma mogli su i tomic i krstajic i ilijev da igraju i opet ne bi pobedili ovako mocnu crvenu zvezdu !!! igra zvezda kolko joj treba,kao barsa :DDD

avatar
neophyte
Sunday, 28.02.2016
18:12

vise nam nije trebalo.

avatar
Sad il\' nikad!
Sunday, 28.02.2016
12:32

Najbrutalnija kradja u istoriji derbija??? Auuu kako vi imate sporo pamcenje ... Samo cekamda se nadovezu na kosarku gde nas kradu 15 godina ali mi ne kukamo nego se borimo , e zato smo mi bolji i uvek cemo biti.

avatar
chavoeldeni
Sunday, 28.02.2016
21:26

sporo pamcenje?? sporo pamcenje???!!??????

avatar
Sad il\' nikad!
Sunday, 28.02.2016
22:01

Pa vidi , kad po ceo dan i noc radis nesto od cega zavisi mnogo cega u nekoj firmi , dodju trenuci kad ne znas ni sta mislis ni sta radis ... Ako ti po ceo dan radis ovo onda svaka cast!

avatar
Sad il\' nikad!
Sunday, 28.02.2016
12:29

A sta ce biti ako Zvezda matematicki obezbedi 1. mesto pre treceg kruga ? Koja je poenta da se igra dalje :D

avatar
Lord of Nottingham
Sunday, 28.02.2016
13:17

Pa igraju za cetvrto mjesto, jer ce drugo i trece pripasti Cuki i Radnickom

avatar
Sad il\' nikad!
Sunday, 28.02.2016
14:51
avatar
10ticker
Sunday, 28.02.2016
04:35

Sta je Partizanovci sto rece onaj u filmu izdajjaaaa ,izdaajjaa aaa?

avatar
Zoran Vukic
Sunday, 28.02.2016
01:57

sapstenje ne vazi niue potpsa Gizura mars iz parzana ova uprva!!!!!!!

avatar
Shabani Nonda
Sunday, 28.02.2016
01:38

Dajte da cujemo Bozinova ,odavno nista nije lupetao !

avatar
rr
Sunday, 28.02.2016
01:29

E ovaj sudija grobar unistio derbi..10 protiv 12 bruka..

avatar
rr
Sunday, 28.02.2016
01:28
avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 28.02.2016
01:01

a ni rec o svojim huliganima, kup po svim pravilima UEFA I FIFA treba da se igra pred praznim tribinama uz milionske kazne za klub sto sam protiv jer je to lose i nicemu ne vodi, vec onolike kamere a nijedna da snimi a policija i tuzilastvo da odmah procesuira te huligane...

avatar
brekbaCh
Sunday, 28.02.2016
13:08

Konacno neko da progovori o ovome (pored mene samog). Dok god smo protiv tih drakonskih kazni druze, ovako nesto ce da se dogadja.. sve to treba da se uradi, kao sto si napisao, ma i jos zesce. Kad nam fudbal bude na nivou Zimbabvea, i da se krene od nule, ali sa redom i zakonima.

avatar
Milos Ilic_fb1
Sunday, 28.02.2016
00:59

Uz duzno postovanje, ovo je glupost. Ofsajd je svirao pomocnik, a on ne moze da vidi sve pa moze samo da veruje. Penal je mozda bio, ali je isto tako iskljucio Lukovica u 70, minutu, i Partizan nije nista uradio. Dakle ne treba krivca traziti samo u sudiji, nego i u samom sebi. Da je Partizan iskoristio deo prilika, ne bi izgubio, sta god sudija svirao. ALi nisu.

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 28.02.2016
00:58

F.K. Saopstenje se oglasio...hm...Ajde ok,evo ovako cemo.,prva stvar,niko vidim ne pominje situaciju i kontru Zvezde 3 na 1 kada je Vieiri sviran nepostojeci prekrsaj,znaci ni dres igraca partizana nije dodirnuo a prekinuta kontra u kojoj je nas igrac sa loptom u nogama sam trcao prema vasem golmanu. Sledece,niste izdavali saopstenja kada ste onako sramno pokrali Vojvodinu u finalu kupa,pa zatim kada ste pokrali i nas,vodili sa 2-0,mi izjednacili ,onda Milijas daje gol za pobedu a sudija ga ponistava zbog ofsajda iako ispred Mikija 3-4 metara stoji partizanov igrac...tada se niste oglasavali,tada ste se smejali je li?Vidite,nama ova 3 boda uopste nisu bila potrebna,niti nam je potrebna pomoc sudije da pobedimo vase ove dominatore i terminatore jer zaista mnogo smo jaci od vas,trenutno i stabilniji,bodovna razlika je vec u domenu bajki i za Ginisa.No ipak,jako mi je drago sto ste ovako nisko spusteni,sto se ovako zavrsilo,ne zbog ok navijaca nego zbog onih koji umeju da se smeju kada se ovakve odluke donose u korist partizaija,a sada pustite pesmu Tome Zdravkovica: Dotako sam dno zivota i na spavanje komsije,zelim vam prijatnu noc i mirne snove.Srdacan pozdrav od Vieire i jos jedna stvar-Gogua je video Zvezdu :d

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Sunday, 28.02.2016
13:14

Vojvodina nije pokradena jer po pravilima ako ne dodješ na teren za 15 minuta od termina meča registruje se meč sl. rezultatom 3:0..Vojvodina nije izašla celih 45 minuta na teren... Nisi se javljao 14-e nako famoznog proleća gde su vam navlačili kapom i šakom.. Ne moram da te podsećam da ste titulu uzeli zahvaljujući penalu za Vošu na 20m. A to ko je FK Saopštenje se videlo prethodnu deceniju ;)

avatar
Delije Sever 021
Monday, 29.02.2016
01:55

Vi ste ,druze,sa saopstenjima,samo za ovu zimsku pauzu,presli nas veliki klub,ne mozemo vas stici da izdajemo po 3 saopstenja dnevno narednih godinu dana.Pokrali ste Vojvodinu,ne verujes,pogledaj snimak.Ali vi navijaci partizana ne vidite isto sto i ostali,vi vidite kako vama odgovara,cenis? ;)

avatar
degrobarizator
Sunday, 28.02.2016
15:09

A ti si se javljao 13, 12, 11, 10, 09, 08... famoznih sest tolecanstvenih titula, da ne pricam o titulama koje vam je sud poklanjao.

avatar
GlasRazuma
Sunday, 28.02.2016
00:44

Po mom misljenju, odican derbi,najlosiji pojedinac na kraju je sudija Glodjovic !!! Iako sam srecan zbog zvezdine pobede,moram priznati da je partizanu ponisten cist gol zbog ofsajda ali isto tako moram reci da je veoma diskutabilna situacija oko penala. I meni se u prvi mah ucinilo da je klasican penal,skolski......ali kad se pogleda usporeni snimak,jasno se vidi da se igrac partizana baca na Petkovica,pocinje da pada pre samog kontakta sa protivnickim igracom... mada iskreno,jako je tesko reci da li je penal bio ili ne. Po menije je veca geska pomocnog sudije kod ponistenog pogotka partizana nego Glodjoviceva kod penala.

avatar
MarkoSi
Sunday, 28.02.2016
08:51

Ta preopterećenost penalom je partizan koštala penala. Potpuno se slažem da se Mihajlović bacio na Petkovića i trenutak pre kontakta počeo da pada. Što se tiče ofsajda, tek na usporenom snimku se vidi da ofasjda igrača koji je postigao gol nije bilo, ali ljudi zaboravljaju da sudije nemaju usporeni snimak. Drugo, jedan igrač partizana, mislim Božinov je bio par metara u ofsajdu, lopta je upućena prema njemu, ali se on izmakao i nije je dirao. Međutim, niko ne može tvrditi da on nije uticao na igru jer je bio u neposrednoj blizini na 20-tak cm od lopte. Kada se već proziva sudija, istine radi bi trebalo reći da su fudbaleri partizana po celom terenu bukvalno premlaćivali igrače Zvezde (naročito Grujića) i da je to bila taktika koju im je Glođović dozvolio. Alen Stevanović je dva puta krvnički startovao na Kahrimana i dobio samo žuti karton...

avatar
Sunday, 28.02.2016
12:16

Sudijskih gresaka jeste bilo, ali mislim da one nisu presudile. Mnogo vece greske su bile tomiceve. Ilic mu starter, vodimo 1:0 povlacimo se, Vlahovic ulazi da promeni nesto, imamo igraca vise punih 20 min. i opet nam sudije krive. O cemu pricamo!!!

avatar
Shabani Nonda
Sunday, 28.02.2016
00:17

A i da je priznat gol ,imali bi eventualno nereseno...

avatar
Lord of Nottingham
Sunday, 28.02.2016
10:44

Ni to, jer bi posle opet krenuli mi u napade i opet bi dobili, ponavljam igrali smo koliko nam je potrebno

avatar
Fair Play
Sunday, 28.02.2016
00:13

Najveca je muka nase zemlje sto su ljudi, gledaoci, navijaci slepi. Danas se radujes nesportskom ponasanju na terenu i/ili van njega, sutra places zbog istog. To je nase prokletstvo koje ce koliko vidim trajati vecno..

avatar
Shabani Nonda
Sunday, 28.02.2016
00:12

Pa nije pogresio Glodjovic kod ofsajda nego pomocnik ,a situacija oko penala je diskutabilna .Ko gubi ima pravo da se ljuti.

avatar
saka7903
Sunday, 28.02.2016
00:00

A gde vam je bilo saopstenje kad ste u jesenjem delu zahvaljujuci sudijama jedva otkinuli bod VOZDOVCU

avatar
Sunday, 28.02.2016
00:01

Koji bod, moronu? Pobedili smo ih!

avatar
Lord of Nottingham
Sunday, 28.02.2016
13:19

Potpisujem sve sto rece !ultras!

avatar
!ultras!
Sunday, 28.02.2016
01:15

KOtrolishi se u komentarima i barem veceras se razlikuj od zivotinje...koja apsolutno nema umerenosti nego se vodi primalnim instiktima.... cyber ***** ... Stvarno si neki ljakse... muka mi vise od tvojih zlocudnih istresanje negative na ovim stranicama....

avatar
Lord of Nottingham
Sunday, 28.02.2016
00:16
avatar
Milan Pavlovic
Sunday, 28.02.2016
00:00

''najeklatantnijih'' da li oni znaju sta znaci ova rec? gde li su je samo pronasli? pricaju o kradji a namestali su prvenstva po sopstvenom priznanju,a na kraju najsmesnije pominje se noc-''Ova se dogodila noću'' Boze oni su se toliko izgubili da ne znaju ni koji je deo dana ljudi igralo se u 17h zavrsilo oko 19 znaci predvece sta im uradi Zvezda ovi nemaju dijagnozu :)

avatar
Sunday, 28.02.2016
00:01

Je l' ti znas sta znaci?! Ocigledan penal i evidentan penal, ti pametujes?

avatar
Redman
Sunday, 28.02.2016
01:45

Ocigledno nemas pojma, evidentno nemas blage veze... Nastavi sa baletom, nisu za tebe muske igre :)

avatar
!ultras!
Sunday, 28.02.2016
01:16

STF !!! -32 ...PLAY OUT...

avatar
Milan Pavlovic
Sunday, 28.02.2016
01:02

pogledaj 39 minut i reci mi jel bio faul Vijere ??? uveri me da vidis dobro :)

avatar
Milan Pavlovic
Sunday, 28.02.2016
01:00

ja ne znam a sigurno ne znas ni ti a ocigledno ne znas ni sta je penal ili mozda nisi nosio naocare pa nisi video bas najbolje tako da nemoj da pametujes ti vec nazad u rupu misu mali

avatar
Don Silvio
Sunday, 28.02.2016
00:19

Ajd da ti malo objasnim situaciju kod tog penala koji toliko potencirate. Pogledaj snimak bolje pa ces videti da petkovic stoji sa obe noge na zemlji da je ovaj gurnuo loptu pokraj i onda se zabio u njega da se petkovic nije mrdao. Nije mogao covek da se smakne a igrac partizana je mogao da prodje kud je gurnuo loptu i nije mu bila ugrozena ta plutananja. Da si jednom u zivotu pricao sa fudbalskim sudiom znao bi mnogo vise u fudbalskim pravilima

avatar
Don Silvio
Sunday, 28.02.2016
00:15

Na minus 32 covek obicno pocne da bunca

avatar
azor ahai
Saturday, 27.02.2016
23:54

Sve mi je drago da I vi osetite malo magiju kojom ste se sluzili 20 godina!

avatar
caperg
Saturday, 27.02.2016
23:48

-Svi su se čudili delegiranju iskusnog sudije da prvi put u životu sudi večiti derbi.nMa dajte ljudi, za sve mora da postoji prvi put. Uostalom, ni Mazic vam nije odgovarao.

avatar
mungos76
Saturday, 27.02.2016
23:46

Ne razumem ove što potpiruju vatru među nama navijačima. Greške su postojale i svi su videli to. Ja lično mislim da penal i nije bio toliko očigledan, ali se prevario kod gola to je sigurno. Pa zar treba Real sada da kritikuje sudije i govori o zlonamernom suđenju kada su možda i oni danas oštećeni za penal protiv Atletika u derbiju. Glođović je pogrešio i to je to. Ne verujem da je lud toliko da upropasti karijeru zbog prilično nevažne utakmice (gledajući poredak na tabeli).

avatar
Saturday, 27.02.2016
23:45

A da li je ovo stvarno najveca kradja u istoriji Derbija, ja se sve nesto bojim da mozda cak i nije! :-D

avatar
Mustafa sa pašnjaka
Sunday, 28.02.2016
00:56

I nije. Seti se gola Milijaša, gde nisu odlučivali santimetri, već kilometri o ofsajdu.

avatar
Redman
Sunday, 28.02.2016
01:46

Ja se bojim da nisi mozda... a??? Mislim da jesi, drugarice revoltice :)

avatar
Vesko Zvezda 87
Saturday, 27.02.2016
23:45

A vi ostanite u ligi ako vas nije sramota!!!

avatar
Sunday, 28.02.2016
00:02

Mi cemo i ostati, a vi cete otici na smetliste istorije, blizi vam se K R A J

avatar
3x3
Sunday, 28.02.2016
18:34

Koliko ti imas godina?

avatar
Lord of Nottingham
Sunday, 28.02.2016
10:45
avatar
Redman
Sunday, 28.02.2016
01:47

Revolt nece setati :) KRAJ

avatar
Saturday, 27.02.2016
23:44

Doktorski od doktora!

avatar
Redman
Sunday, 28.02.2016
00:13

Resist hetero :)

avatar
Sunday, 28.02.2016
17:18

Pa i nece, ti ces setati prepun ponosa:-D Ponos grada ti si nasega Hahaha

avatar
Sunday, 28.02.2016
00:16

Refuse Gejlije!

avatar
i.sarajevo
Saturday, 27.02.2016
23:42

ovdje neko je pogrijesio smjer,,,pazi ljudi pisu saopstenja ljudima u fss a jedini ih oni podrzavaju u srbiji,,,strasno zaista,,,rekao je terzic cijeloj sportskoj srbiji u fss niti znaju da vode savezniti imaju pameti,,,a vi ste upirali kod lopova mazic nevalja neznalica nezna pravila fudbalska,,,moj jsd jedino kodvas djak vise zna od profesora nigdje vise,,,mazic nezna pravila povasem a zna da sudi polufinale lige sampiona ,,,utakmica koja se nemoze porediti s nekim prosjecnim derbijem jer shvatite u tom polufinalu koji sudi mazic jedan igrac vise kosta nego svih ovih22igraca veceras zajedno,,,,,toliko o pametnjakovicima djaku i profesoru jsd i toletu eto vam ga branite ga zato smo ovdje gdje smo radi neznalica

avatar
Redman
Saturday, 27.02.2016
23:36

IDEMO BREEEEEEEEE SAOPSTENJE = OPSTENJE

avatar
Sunday, 28.02.2016
00:03

Sa tvojom zvezdanom!

avatar
Redman
Sunday, 28.02.2016
01:48

Koja je fora sa menjanjem nika svaki dan? To je kao in u tvom okruzenju, a?

avatar
degrobarizator
Sunday, 28.02.2016
00:46

Nesto mi se ne spusta na tvoj nivo veceras jer vidim da si pogubio konce i pricas stvari kojima ne bi trebao da se ponosis, a pozivas na neciji obraz. Pogledacu snimak ali ono sto sam video na stadionu nije ni blizu ovim tvojim zapazanjima. Pokazi dostojanstvo i u pobedi i u porazu pa i onda kada smatras da si ostecen ali neki ljudi to jednostavno ne umeju.

avatar
Redman
Sunday, 28.02.2016
00:23

Smrc smrcccc :) Hahahahahahahahh ti si mi matori najsmesniji, keve mi :)

avatar
mihaBC
Saturday, 27.02.2016
23:34

hahahahahaa... E ima li dalje od ovoga??? Pa vi ste postali toliko smesni da je cirkus za vas 0 bodova... ma idi bre...

avatar
.
Saturday, 27.02.2016
23:34

Pogrešna meta, nije Glođović slučajno sudio ovako, moraju da odu i oni koji su zadali zadatak, pre svih Mrakić, Kokeza i Tole!

avatar
Lord of Nottingham
Sunday, 28.02.2016
00:00

Zaboravio sam, molim te da me podsjetis, pjevaste li vi ono Toletu do skoro? Vasa legenda je to, otkud sad tako?

avatar
Sunday, 28.02.2016
13:03
avatar
Sunday, 28.02.2016
00:18

Ne, vi ste danas sva tri boda, a skoro nijedan vas ovde to ne osudjuje. Kako cete samo da patite, niste ni svesni koliko ce vam se obiti ovo o glavu...

avatar
Sunday, 28.02.2016
00:17

Znaci, nijedan.

avatar
Roči Salamanka
Saturday, 27.02.2016
23:34

Ko vam pise ova saopstenja? Curkovic,Bilja Obradovic,mozda Iliev ili Sandra Partizan? - 29 od zvezde a vi ste se uhvatili za Glodjovica koji je svojevremeno i zvezdu ostetio u par navrata.Gde je saopstenje za 6. mesto na tabeli,lose rezultate,transfer politiku,podrska treneru i igracima u ovakvim utakmicama,gde vidite izlaz iz svega ovoga??? Kriti se iza sudija svaki mec,sramota!

avatar
crvenobeladominacija
Saturday, 27.02.2016
23:33

ovo saopstenje je samo uvlacenje navijacima partizana u da ne kazem gde prvo grobari sa kojima sam gledao utakmicu u prvom momentu su videli penal ali nakon snimka konstantovali foliranje mihajlovica koji je uleteo u petkovica koji se nije pomerao a lopta totalno na drugu stranu ofsajdi nisu postojali i tu je partizan ostecen faul koji je dosudjen za zvezdu pa daj bre molim vas to sto vi primate golove iz svlacionice to je vas problem to sto ste imali igraca vise 30 minuta zasluzeno da se razumemo a niste spojili dva napada to je isto samo vas problem i na kraj nemoj te o kradjama da se ne vracamo nazad na ociglednu kradju protiv vojvodine ili onom antologijskom ofsajdu milijasa koji je bio bar pet metra van ofsajda to je kradjaaaaaaaa

avatar
Redman
Saturday, 27.02.2016
23:31

Sa namerom dodjoh u veliki grad :) Placite bre, alo bre ocu da vidim suze :) Tako je... Poklonite se bre pred bogovima fudbala u Srbiji... Ljubi brat, zelim vam srecu u plej autu :) Dogodine da igrate u pvoj ligi :)

avatar
Lord of Nottingham
Saturday, 27.02.2016
23:25

Ok, u 47.min ofsajda nije bilo, penal je mogao da svira ali i ne.. Pa sto Lukovicu ne oprosti karton kad vas vec toliko krade? Greske su sastavni dio fudbala,. A dje vam je bilo saopstenje nakon one najvece kradje u istoriji srpskog fudbala protiv Vose prije par godina?

avatar
Doktor_Ijopet!
Saturday, 27.02.2016
23:37

Po stoti put... Ofsajd je bio pogledaj snimak igraca partizana koji je zakasnio. Penal nije bio jer se igrac partizana bacio na noge Petkovicu. Lukovic je dobio drugi karton zasluzeno, prvi nisam video. Faul nad Ibanjezom cist kao suza. Sudija je mogao da podeli i neki karton partizanovim igracima zbog ostrih startova. Suma sumarum, sudjenje je bilo dobro i gresaka nije bilo. Ovde treba da reaguje policija jer se na ovaj nacin sudili ugrozava bezbednost.

avatar
Sunday, 28.02.2016
12:52

Ti si jedan od onih koji ne mogu da prihvate da je titula kupljena.

avatar
Sunday, 28.02.2016
00:03

Ofsajd je bio?! Imate li vi meru u ovome sto radite, niza raso, alo!

avatar
Lord of Nottingham
Saturday, 27.02.2016
23:56

Ma Tomic kaze da su prisli 7 metara nakon faula.. Ej 7 metara.. Cime li je mjerio? :D

avatar
gaja1971
Saturday, 27.02.2016
23:53

Moj savet kupi naocare dok je vreme sto vise cekas vid ce ti biti sve slabiji.

avatar
Grobari Slo
Saturday, 27.02.2016
23:37

Pametniji si kad ne komentarises

avatar
Golzalo Higuain
Saturday, 27.02.2016
23:22

Ja sam navijao za zvezdu godinama, ali kad sam vidio kakv je klub prestao sam. Za takav muljatorski klub dobar čovjek ne može navijati. Čuj dvije decenije partizanu sudije ne smiju svirat penal u derbiju... Ima gori klub od galatasaraya, ime mu je zvezda.

avatar
mihaBC
Saturday, 27.02.2016
23:36

Pazi evo svi smo ti poverovali... Pa pravi navijaci nisu kao danasnji politicari da se prebacuju iz stranke u stranku kako koja dodje na vlast... Zesce si se obrukao brale ;) Komedija sa vama grobarcicima se nastavlja iz dana u dan a mi uzivamo ;)

avatar
Golzalo Higuain
Tuesday, 01.03.2016
03:22

pa sačekaj jel treba da ostanem delija a vidim kakav je to odvratan klub? znaci namjestanje totalno! isto tako navijao sam za galatu desetak godina pa sad kad vidim sta rade u turskom prvenstvu pa to je fuj. Za juve ne navijam, Juve volim, a Juve da je oduran ko ova gore 2 spomenuta kluba prestao bi da ga volim!

avatar
mihaBC
Sunday, 28.02.2016
00:19

hahahahahaaa... To ti pricas po licnom iskustvu, jel Revolte??? Al vas pucaju kompleksi brale moj... Samo lagano, udahni, napij se vode ;)

avatar
Sunday, 28.02.2016
00:05

Komedija je to sto ste vi sad tako uljuljkani prividnom srecom, a sto ce to vrlo, vrlo brzo da preraste u tragediju epskih razmera...

avatar
degrobarizator
Saturday, 27.02.2016
23:37

Ti navijao za Zvezdu godinama :). Nisi ti ni prosao pored dobrog coveka.