Saopštenje Partizana povodom privođenja Vazure

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.05.2017.
12:45
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Klub iz Humske reagovao zvaničnim saopštenjem posle sinoćnje šokantne vesti o privođeju generalnog direktora crno-belih.

EPA/KOCA SULEJMANOVIC
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Podsetimo, kako su sinoć preneli beogradski mediji, Miloš Vazura je priveden zbog nošenja oružja bez dozvole, kasnije tokom večeri se pojavila i informacija da mu je određen pritvor do 48 sati, a danas se tim povodom oglasio i FK Partizan, čije saopštenje u nastavku prenosimo u celini.

''Fudbalski klub Partizan želi da istakne svoju opredeljenost poštovanju zakona i načela na kojima počiva pravna država.

Situacija u kojoj se našao generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, je sada u fazi ispitivanja okolnosti i činjenica a FK  Partizan veruje da će organi pravosuđa doneti odluke koje će biti zasnovane na načelu pravičnosti i poštenja.

Nastojeći da odgovorno postupamo, ne želeći, pri tom, da se u javnosti institucionalno oglašavamo i time utičemo na rad pravosudnih organa, ističemo da ćemo sa više informacija i odgovarajućih stavova biti u prilici da se oglasimo narednih dana'', navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak