Šarac: ''Zaslužena pobeda, velika tri boda za Vošu''

Autor: Beta Beta
subota 05.12.2015.
17:04
Izvor: Beta

Pomoćni trener Vojvodine Dragan Šarac rekao je da je današnja utakmica protiv Partizana bila veoma naporna, ali da su njegovi fudbaleri došli do pobede jer su se dobro spremili.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Vojvodina je pobedila 2:0, ali je finiš odigrala sa 10 igrača zbog crvenog kartona. Partizan je posle toga imao penal, ali ga nije iskoristio.

"Teška utakmica, veoma naporna. Dobro smo analizirali smo igru protivnika, znali smo kako Partizan igra. Pokušali smo da sve to neutrališemo i mislim da smo uspeli. Oslanjali smo se na polukontre i kontre. Stvorili smo dve-tri šanse i dali dva gola", rekao je Šarac novinarima posle meča.

"Mislim da je taj penal preokrenuo meč, pošto ga je Perke (Nikola Perić) odbranio. Mislim da je ovo zaslužena pobeda, i ovo su velika tri boda za nas", rekao je Šarac.

Pomoćni trener je danas vodio utakmicu jer je šef stručnog štaba Nenad Lalatović suspendovan. Novinari su Šarca pitali da li je on vodio meč ili glavni trener, koji je meč gledao sa tehničke klupe.

"Šef je, naravno, sve pripremio, a ja sam morao da budem na toj funkciji. Ali, mislim da su igrači slušali sve instrukcije šefa, sve to su preneli na teren i ispunili sva očekivanja stručnog štaba. Još jednom čestitam momcima na velikoj pobedi", rekao je Šarac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke