Šaranov se sprema da podigne pehar!

Autor: Beta Beta
četvrtak 21.04.2016.
14:22
Izvor: Beta

Golman fudbalera Partizana Bojan Šaranov rekao je danas da svim srcem želi da crno-beli osvoje trofej u Kupu Srbije.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je juče u revanš utakmici polufinala Kupa Srbije pobedio subotički Spartak s 3:0 i na taj način izborio plasman u finale u kom će igrati protiv ivanjičkog Javor Matisa.

"Polufinale Kupa protiv Spartaka je možda bila najbitnija utakmica u drugom delu prvenstva. Došla je u nezgodno vreme, posle velikog emotivnog pražnjenja u derbiju. Bilo je vrlo teško igrati tu utakmicu, jer smo bili i mentalno i fizički ispražnjeni, ali hvala Bogu pobedili smo i prošli u finale", rekao je Šaranov novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

"Svim srcem želim da podignem taj trofej. Dvaput sam igrao polufinale i jednom finale, ali se sada nadam da će se to dogoditi, da ću osvojiti trofej", kazao je on.

Šaranov je u poslednjih nekoliko utakmica bio jedan od najistaknutijih igrača Partizana. Mediji su često potencirali da je on zaslužan za dobre rezultate, ali čuvar mreže kluba iz Humske navodi da "samo radi svoj posao".

"To je moj posao. Posao golmana je da nekada spašava tim. Dobro je što su se te moje igre poklopile s tim da smo pobeđivali, tako da smo svi zajendo zaslužni za rezultate.

Prija mi to što me mediji ističu, pogotovo zbog toga što sam imao pauzu od šest meseci pre Partizana. Željan sam utakmica, ali ne razmišljam u tom pravcu da sam ja najbolji. Mi smo tim i ja samo radim svoj posao",
kazao je Šaranov.

Na pitanje novinara da li mu smetaju česte izmene u odbrani Partizana, Šaranov je rekao da se crno-beli i dalje uigravaju.


"Bolje i lakše je kada je ekipa dugo zajedno. Teško je kada se zadnja linija često menja, ali dobro... Mi smo tek dva, tri meseca zajedno, i dalje se uigravamo", kazao je on.

Šaranov je posle nedavnog 151. "večitog" derbija pružio podršku golmanu Crvene zvezde Damiru Kahrimanu, koji je u poslednjim trenucima te utakmice primio gol nakon udarca Luis Evertona sa više od 30 metara.

"Želeo sam pre svega da ostanemo neporaženi u derbiju, da damo gol, što se i dogodilo.... Ali, kada se završi utakmica, mi smo samo ljudi, ljudski moramo da postupamo. Mi smo primer svima i ukoliko ne budemo pravi, kako da očekujemo da neko drugi bude", kazao je on.

Partizan u narednom kolu plej-ofa Super lige igra protiv Čukaričkog.

"Čukarički je jedna od naših najboljih ekipa. Vezali su nekoliko pobeda. Tako da očekujem vrlo tešku utakmicu, pre svega jer smo mi juče igrali... sada je najbitnije da se oporavimo i fizički spremni uđemo u taj meč",
rekao je Šaranov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke