Saša Ilić: "Ne treba mnogo žaliti"

Autor: Beta Beta
sreda 26.08.2015.
23:12
Izvor: Beta

kapiten Partizana podiže moral nakon eliminacije iz treke za plasman u elitno evrospko takmičenje.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je ostvario Pirovu pobedu u Humskoj.

Crno-beli su savladali BATE Borisov, ali rezultat od 2.1 nije bio dovoljan da se nadomesti gol u gostima nakon minimalnog poraza srpskog šampiona u Belorusiji.

Nakon utakmice, kapiten Partizana Saša Ilić rekao je da je njegova ekipa bila uplašena na početku meča i da je to presudilo.

"Malo smo se uplašili na početku. Da smo igrali kao u poslednjih 20 minuta, mislim da bismo igrali Ligu šampiona.", istakao je kapiten koji želi da podigne duh svojim igračima rečima utehe.

"Ovo je mlada ekipa, ne treba mnogo žaliti, imamo obaveze i videćemo šta ćemo uraditi u Ligi Evropa. To takmičenje je mnogo bitno za klub i mlade igrače da se pokažu u Evropi."

"Ako nastavimo u ovom ritmu, možda i napravimo neki rezultat"
, rekao je Ilić.

Žreb za Ligu Evropa održaće se u petak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 27.08.2015
09:15

P.S. Sale, izvini sto nisam napisao da treba da igras od pocetka, stidim se sto sam uopste i ostavio izbor...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 27.08.2015
09:11

Necemo mi napraviti nikakav rezultat ako se ne pojacamo, i to dobro da se pojacamo. Izgubili smo 8-9 miliona evra koji bi crvene brojke u nasem bilansu svele na nulu, ali smo bar sacuvali obraz i to ne zbog pobede koja je bila Pirova pa i nezasluzena (ponajmanje je zbog toga sacuvan jer ista nije proistekla iz dobre igre i(li) mnostva nasih prilika) nego zbog toga sto smo preputili BATE Borisovu da se (opet) blamira u Ligi sampiona:-D Prosle godine su imali 0-1-5 i gol-razliku 2:24 Hahaha

avatar
Poznavalac
Thursday, 27.08.2015
06:35

Treba i te kako zaliti..zalosno je ne uci u ls protiv slabasnog batea ali su i takvi bolji od nas.tako je kad imamo nesposobnu upravu koja nije u stanju da dovede tri dobra pojacanja i dobijemo bate rutinski..ja,navijaci,pola srbije zivi za tu LS i ti nisi u stanju da dobijes jedan bate?ali tako je kad igraju petrovic,fabrisio,jevtovic,babovic,bozinov,ilic..liga uefa me skoro pa ne zanima,to je takmicenje gde jace evropske ekipe igraju sa kombinovanim timovima..utakmicu je izgubila uprava koja nista nije uradila na jacanju tima jer imamo slabiji tim nego pre 7-8 meseca.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 27.08.2015
16:20

Pa neka igraju sa kombinovanim sastavom, barem ćemo imati priliku da pobedimo i dobijemo 360.000 €

avatar
Lord Bobinho10
Thursday, 27.08.2015
01:16

Ocekivano znao sam da necemo proci,a mnogi su likovali,Bate je neugodan protivnik.

avatar
joca pfc1
Wednesday, 26.08.2015
23:29

Svake godine ista prica, mlada ekipa , tek se ugrava. Pa ja da sam hteo da gledam omladonce ne bih kupovao propusnicu za senioski tim. Samo prodajete maglu. Ja bas zalim. Platini je omogucio da mi lakse udjemo u LS nego Mancester ili Valensija a mi ni tada nemozemo. MAMIC JE OBJASNIO KAKO TREBA. Tri domaca igraca i ostalo stranci i eto LS. E za to trebaju da se uloze genge rodjaci. A u statutu mog kluba pise: ko potrosi i jedan dinar na pojacanja da mu umre keva

avatar
Danijel Sturridge
Thursday, 27.08.2015
01:32

Zato u nasoj ligi maksimum 4 stranca

avatar
$$$ BRACELA $$$
Wednesday, 26.08.2015
23:28

Ovaj ILIC je stvarno ziva legenda,pravi pravcati kapiten !!

avatar
Uroš M.
Wednesday, 26.08.2015
23:28

Sa dva zadnja vezna u celom timu da mozemo nesto. Plus spora tranzicija is odbrane u napad i obrnuto. Kad Bate napada, nasih 5-6 nazad, ne stignu da se postave nasi. Kad mi napadamo, stoperima treba 20 sekundi da iznesu zajedno sa bekovima ili ispucavanje, i onda napadamo 9 ili vise njihovih igraca na njihovoj polovini...

avatar
Barça el honor
Wednesday, 26.08.2015
23:27

Odmah se videla klasa cim je usao,povezao je redove.Steta sto nije poceo utakmicu,jeste da ne bi imao snagu verovatno za svih 90.min ali bi do tada Partizan zavrsio posao.