Saša Ilić - Šta posle finala Kupa?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.05.2019.
20:29
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Još uvek se sabiraju utisci posle jučerašnje oproštajne utakmice Saše Ilića na stadionu u Humskoj, ali navijači Partizana sada čekaju odgovor na novo, veoma važno pitanje.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

O oproštaju Saše Ilića danas su pisali i vodeći britanski mediji, jučerašnja atmosfera u Humskoj je i na njih ostavila snažan utisak, ali posle izjave trenera Sava Miloševića, u četvrtak na ''Marakani'', u finalu Kupa protiv Crvene zvezde se očekuje još jedan Ilićev nastup, poslednji u njegovoj blistavoj karijeri.

Ipak, ono što sada polako izbija u prvi plan jeste pitanje Ilićeve uloge u Partizanu u narednom periodu.

Nedavno je, posle ostavke Ivice Ilieva, delovalo da će Ilić preuzeti funkciju sportskog direktora, ali pregovori sa čelnicima kluba tada nisu dali željene rezultate, pa je pomenuta funkcija i dalje ostala upražnjena.

Aktuelne najave su da će trener Savo Milošević tokom letnjeg prelaznog roka obavljati i taj posao, ali ne treba isključiti i mogućnost da u tom poslu ipak ima i veliku Ilićevu pomoć.

Legendarni kapiten Partizana razmišlja i o trenerskoj karijeri, ali o tome bi konkretnije moglo da se priča tek ako bude imao želju za sticanjem profi licence.

Biće zanimljivo čuti Ilićevu odluku čemu će se posvetiti u narednom periodu, a svoj komentar na tu temu dao je i njegov nekadašnji saigrač, potom i trener Vuk Rašović.

''Imao sam tu sreću da sam postao zamenik kapitena istog dana kada je on postao kapiten. Sale je velika snaga Partizana i mislim da će to tek biti. Uvek će biti deo kluba, nikada neće otići odavde. Kad sam bio trener, bio mi je lagan za saradnju. Perfektno je znao šta hoću, mnogo mi je pomagao na terenu.

On mora da bude u nekoj rukovodećoj strukturi. Sale je neko ko sve zna o Partizanu, prošao je sve. Neki dođu pa misle da znaju, on je tu odmalena. Kako i u kom svojstvu, to će se iskristalisati kroz dogovore. Treba ga čuvati, negovati, a ne sagoreti'', izjavio je Rašović, a prenose ''Novosti''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 20.05.2019
20:59

Ni slucajno da udjes u upravu! Ne dok se ne rasciste ovi tmurni oblaci, Sale!