Saša Ilić tuguje za Mišom, ovo je njegovo sećanje na najvernijeg Partizanovca!

Autor: Darko Mitrović
subota 04.04.2020.
19:40
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Legendarni kapiten Partizana teško je podneo današnju vest o smrti najomiljenijeg i najvernijeg Partizanovog navijača.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Decenijama nije propuštao nijednu značajniju Partizanovu utakmicu, bez obzira da li se radi o fudbalu, košarci, vaterpolu, rukometu, odbojci...

I sada kada je čitav sport stao, kada više nije mogao da odlazi na sva ta mesta koja je toliko dugo sa dečačkom radošću posećivao i bodrio svoj voljeni tim, Miša nas je napustio...

Današnju tužnu vest o smrti Miše Tumbasa teško je podneo i proslavljeni kapiten Partizana Saša Ilić, koji se oglasio u razgovoru za ''Blic''.

''Institucija! To je bio naš Miša. Neverovatan lik. Obožavao sam ga. Ma, ko njega nije voleo. Žao mi ga je do neba. Pamtiću ga kao najvećeg partizanovca. I čoveka koji je za crno - bele bio spreman 24 sata na dan da 'dežura'.

Sećam se kad sam bio klinac, igrao sam na terenu Vojne gimnazije i tamo je dolazio, da gleda decu. Kasnije, kada sam već bio prvotimac ni jedna utakmica nije mogla da prođe bez njega.

I ne samo to: ja na košarku, eto ti Miše. Odem na rukomet, on je i tamo. Pa na vaterpolo, već na ulazu čujem njegov prepoznatljivi glas...

Ne mogu da nađem prave reči da opišem Mišu. Otišao je u legendu i siguran sam da će svi pravi partizanovci uvek da ga pamte. Znam da ja hoću. Mišo, hvala ti na podršci, počivaj u miru, nikad te neću zaboraviti'', poručio je Saša Ilić.
-
Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 04.04.2020
21:28

Prave grobare koji vole partizan ja mogu da cenim i postujem, ali nemam ni trunku postovanja prema onim grobarima koji misle da su grobari samo zbog toga sto mrze Zvezdu. Miso pocivaj u Miru.